Följ JYSK Sverige

Fem trender för utomhussäsongen hos JYSK 2017

Blogginlägg   •   Jan 09, 2017 11:30 CET

Här kan du se vilka trender som kommer att känneteckna utomhussäsongen hos JYSK 2017

Våren och inte minst sommaren är lika med längre och ljusare dagar, spirande och blomstrande trädgårdar och utomhusaktiviteter för hela familjen.

Nu när våren står för dörren och många därför ska sätta igång med att förbereda sina trädgårdar, har vi på JYSK valt ut fem trender som kommer att bli tongivande under utomhussäsongen 2017.

Trend 1: mixa och matcha

De flesta uppskattar att ha en oas utomhus där de kan koppla av från vardagens stress och krav. Och oavsett om den här oasen utgörs av en trädgård på landet eller en uteplats eller balkong i storstaden har du många möjligheter att sätta personlig prägel på din fristad.

Du kan till exempel kombinera stolar i olika färger med ett bord i en design du gillar. Det ger ett mer personligt uttryck och du kan skapa exakt den kombination du själv vill ha.

VARMING stol (fem olika färger) – 599 kr styck

Trend 2: ljusa naturfärger

2017 ligger fokus på naturliga, ljusa och lätta färger. Genom att välja möbler i dessa färgtoner till din balkong eller uteplats kan du skapa en harmonisk övergång mellan dina inom- och utomhusytor samtidigt som du skapar en autentisk och organisk utomhusmiljö.

VEBBESTRUP loungeset– 6 999 kr per set

Trend 3: klassiskt vitt

Det skandinaviska står högt i kurs hos många konsumenter, något som märks tydligt i inredningen i många bostäder. Under den kommande utomhussäsongen tar vi med trenden ut, bland annat när det gäller trädgårdsmöbler – vitmålade sådana i trä ger en klassisk, romantisk look.

HVIDE SANDE bänkset – 3 499 per set

Trend 4: utomhusbelysning

Även om de ljusa timmarna nu blir fler är utomhusbelysning en viktig faktor för att skapa den helt rätta stämningen. Under de senaste åren har JYSKs sortiment inom utomhusbelysning utökats kraftigt, framför allt när det gäller mer hållbara alternativ som drivs av solceller, men även med de mycket populära lyktorna som finns i många olika utföranden. Solcellslampor är också ett bra och bekymmersfritt alternativ till levande ljus när man har barn och djur i familjen.

HAVLIRE lykta– 169 kr styck

EJDER solcellslampa– 69,65 kr styck

JORDUGLE solcellslampa – 26,95 kr styck

Trend 5: ge växterna ett lyft

Under de senaste säsongerna har det vid inredning av inomhusytor varit stort fokus på växter, framför allt kaktusar och suckulenter, och trenden har spridit sig till stora delar av inredningen, bland annat till hemtextilier och planscher. 2017 tar vi med oss växterna ut och ger nytt liv åt uteplatsen och balkongen. I år ska växterna ska dessutom placeras högt, vilket bidrar till att ge utomhusmiljön en extra dimension samtidigt som det sätter fokus på det naturliga och organiska.

RUGDE hängkrukaför trädgården – 46,95 kr styck

DUGG trädgårdskruka– 199 kr per set

För fler och högupplösta bilder besök: https://www.flickr.com/photos/jyskpr/albums