Följ JYSK Sverige

Bambu, skandinavisk minimalism och detaljer i guld, – Här är JYSKs nyheter för trädgården 2019

Nyhet   •   Jan 10, 2019 09:30 CET

Nu presenterar JYSK höjdpunkter inför trädgårdssäsongen 2019. Produkterna finns på JYSK.se med start i mitten av februari och i butik från mars.

Årets trädgårdsmöbler hos JYSK bjuder in till härligt umgänge på uteplatsen, terrassen eller balkongen. Bland höjdpunkterna hittar vi bland annat den minimalistiska serien BEDER med en dagbädd som bjuder in till skön vila i skuggan.

Även i år erbjuder JYSK bord som går att höja och sänka för att skapa ytterligare flexibilitet på uteplatsen. Storsäljaren UBERUP, från förra året, kommer också tillbaka i flera färger och i en utbyggd version med plats för två.

Mer bambu på uteplatsen

Ny för i år är serien BAMLE där produkterna är gjorda helt eller delvis i bambu, ett hållbart naturmaterial som ger uteplatsen en mer exotisk känsla.

I serien GJERLEV kombineras bambu med ett minimalistiskt uttryck vilket skapar en elegant look för din uteplats.

Guld detaljer och rep ger en exklusiv känsla

För den som vill inreda för att skapa en trendig känsla på uteplatsen finns serien HOLTE i svart med gulddetaljer och flätade rep. Den som istället vill dra åt det mer traditionellt skandinaviska hållet kan satsa på VEDBY där en kombination av vitt och teak skapar en Clean look.

Utforska alla höjdpunkter inför trädgårdssäsongen 2019 i det bifogade presskittet.