Följ JYSK Sverige

​Josef Dayne kan bli årets butikssäljare på Retail Awards

Nyhet   •   Apr 04, 2019 09:25 CEST

Josef Dayne från JYSK i Umeå och Uddevalla är en av tre finalister i kategorin ”Årets butikssäljare” i Retail Awards 2019. Priset delas ut av Svensk Handel och tidningen Market den 13 maj vid en gala i Stockholm.

– Jag är väldigt glad. Det är nästan overkligt.  Det här betyder mycket för mig för jag brinner för service. Samtidigt hade jag inte kunnat göra detta utan de fantastiska team jag jobbat i, både i Umeå och här i Uddevalla, säger Josef när han får höra Juryns motivering:

” Kundens behov är Josef Daynes kompass i alla situationer i JYSK-butiken. Han har förmågan att få varje kund att känna sig trygg, lyssnar och vägleder dem fram till ett köpbeslut. Han utsågs nyligen till kedjans bästa säljare och har samtidigt projektlett ombyggnaden av sin tidigare butik. Josef är kunnig och påläst och delar gärna med sig av sina tips bland annat om hur man väljer säng, via filmer på Facebook. Han är en spelande ledare som inspirerar anda säljare att nå sina mål”

Prisad även internt

Josef som fram till nyligen jobbade som butikssäljare för JYSK i Umeå korades i oktober 2018 till ”Årets bästa säljare” samtidigt som hans hemmabutik fick utmärkelsen ”Årets butik”.

Nyligen flyttade Josef söderut för att ta nästa steg i sin JYSK resa och har precis tillträtt en tjänst som butikschef för JYSK i Uddevalla.

– I JYSK är en butikschef som en spelande ledare och Josef kan verkligen konsten att inspirera andra. Som säljare är han alltid glad och kundorienterad. Som butikschef kan han inspirera andra säljare till att nå sina mål, säger Reza Rahimi, distrikschef för JYSK Värmland, dit Josefs butik tillhör.