Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Klassiska sängkläder med färgglad design hos JYSK

Från den 30 juni finns flera nyheter för den som vill uppdatera kuddar och täcken med nya härliga sängkläder.

– Med våra nya bäddset leker vi med både färg och form. Vi vill erbjuda något nytt för alla och samtidigt behålla vår skandinaviska minimalism. 

Ett av blickfången bland nyheterna är bäddset MINNA som finns i två färger. Blå och bränd orange. De färgade trianglarna i kombination med den naturella, sandfärgade bakgrunden ger sängen ett upplyftande grafiskt uttryck.

Mönstret på bäddsetet EVA, som finns i blått och grått med ett vitt grafiskt tryck, drar tankarna till 70-talet. Bland de mer klassiska mönstren hittar vi bäddsetet TANJA som ger det traditionella rutmönstret nytt liv i två färger, khaki och rött. Tyget är garnfärgat vilket ger en mjukare känsla.

– Det lättaste sättet att ge inredningen i sovrummet ett uppsving är att byta sängkläder och vi vill hjälpa våra kunder med det, säger JYSKs inköpare inom sängkläder, Kathrine Møller Vinther.

Två nya blommiga bäddset har också letat sig in i bland JYSKs nyheter. MONA med små blommor i blått, rött, gult och grönt mot vit bakgrund och ASTA med större blommor i mer dämpade nyanser mot en mörk bakgrund. Båda med digitalt tryck så att blomstermotiven är knivskarpa mot tyget.

Alla JYSKs bäddset är OEKO-TEX 100-certifierade och finns i butik och på JYSK.se från 30 juni 2020. 

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43