Följ JYSK Sverige

​Nu öppnar JYSKs första XL-butik

Nyhet   •   Apr 23, 2019 16:07 CEST

Just nu färdigställs JYSKs första XL-butik. På torsdag slår butiken i Kungens Kurva åter upp dörrarna och välkomnar kunderna till en inspirerande butik med plats för varor som annars bara finns online.

– Den här butiken blir något helt speciellt. För det första får den ett helt nytt utseende med vårt nya koncept och inspirerande miljöer. Sen kommer kunderna få ett mycket bredare sortiment eftersom att butiken också har varor som annars bara säljs online, samt en outlet, säger butikschefen Worod Albadri.

Butiken i Kungens Kurva blir JYSK Sveriges största och första i sitt slag där online-only varor får ta plats tillsammans med det ordinarie butikssortimentet. För att få plats med ett utökat sortiment, samt outlet är butiken större än en genomsnittlig JYSK-butik, cirka 1800 kvadratmeter jämfört med runt 1250 kvadratmeter.

– Vi tror på en samverkan mellan fysiska butiker och e-handel. En del av vårt sortiment finns just nu bara online. Vi vet att det är eftertraktade varor och vill ge kunder som föredrar att känna och se varorna innan de handlar möjlighet till det, sa Johan Sjödin, VD för JYSK Sverige tidigare i år när planerna på en XL-butik presenterades.

I samband med öppningen den 25 april arrangeras en öppningsfest med start klockan 09.00.

För press finns tillfälle att besöka butiken och representanter från JYSK Sveriges ledningsgrupp innan butiken öppnar, imorgon den 24 april eller under öppningsdagen, 25 april.

Kontakta Sandra Martinsson för mer information.