Gå direkt till innehåll
​Ny Nordic Mood-kollektion hälsar våren välkommen

Nyhet -

​Ny Nordic Mood-kollektion hälsar våren välkommen

Friska färger, blickfång och kreativa inslag är i fokus i JYSKs nya Nordic Mood-kollektion som finns i butikerna från den 28 april.

– Vår nyaste Nordic Mood kollektion bjuder ljust välkommen in med färgstrålande och eleganta dekorationer, läckra textilier och i iögonfallande färger som kan ge ett visuellt lyft till de olika delarna av hemmet, säger Tina Nymann som är inköpare hos JYSK.

Persika och mint är två färger som är framträdande i JYSKs nya Nordic Mood-kollektion som med temat ”Insta emotions” fångar blicken med kreativitet och färger i fokus.

Ett exempel är nya VILLY LED batteri lampa, som med sitt behagliga ljus, elegant sätter den rätta stämningen både inomhus och utomhus. Eller den holografiska dekorationspyramiden TRULS som ger inredningen ett nytt liv genom att skapa en unik färgeffekt genom kristallglaset.

Med hjälp av den färgglada prydnadskudden TUSENFRYD och den somriga överkastet MAIGULL gör du myshörnet ännu mer ombonat och inbjudande. Fullända sedan hemmet med vasen MAGNUS som med sin metalliska look och sina organiska former kompletterar inredningen.

Alla varor i kollektionen är till försäljning i JYSKs bukter och på JYSK.se senast den 28 april.

Här är varorna kollektionen

Batterilampa VILLY (69,95 SEK)

Blomkruka FERGUS (199 SEK)

Konstgjord växt GODSKE (229 SEK)

Ljus PALLE (39,95 SEK)

Minifläkt NIELSEN (84,95 SEK)

Prydnadspyramid TRULS (119 SEK)

Prydnadskudde KLEMATIS (65 SEK)

Prydnadskudde TUSENFRYD (149 SEK)

Vas MAGNUS (179 SEK)

Överkast MAIGULL (299 SEK)  

Ämnen

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43