Följ JYSK Sverige

Nytt lampsortiment i rampljuset

Nyhet   •   Maj 26, 2016 08:11 CEST

JYSK har introducerat ett helt nytt lampsortiment, inspirerat av den minimalistiska skandinaviska stilen

Sommaren är på ingång med sina långa ljusa dagar som gör det möjligt att vara utomhus en stor del av dagen. Men när solen går ned och vi drar oss inomhus bidrar lampskenet till att ge oss en minst lika mysig tillvaro.

Det är i hemmet du verkligen kan ge din personlighet fritt utlopp och skapa en inredning efter eget sinne. Lampor är en viktig del av heminredningen och som du kan använda för att skapa olika intryck och framhäva de detaljer som är viktigast för dig.

Trivsamma oaser av ljus skapar mötesplatser – över matbordet, vid soffgruppen och på skrivbordet. Därför är det viktigt att du väljer lampor som passar ditt hem perfekt – de ska inte bara uppfylla ditt behov av belysning, utan även matcha dig och dina sinnesstämningar.

Stringenta och uttrycksfulla

Fokus ligger på design och funktion till välkänt låga priser när JYSK nu introducerar sitt helt nya lampsortiment. Alla hemmets belysningsbehov kan täckas av de många olika lampmodeller som finns att tillgå. En ny typ av golvlampa erbjuder till exempel ett vackert mjukt ljussken i vardagsrummet genom den uppåtriktade skärmen som också gör att du slipper bli bländad medan du tittar på TV eller läser en bra bok.

När familj och vänner samlas runt matbordet ger de vackra och dekorativa taklamporna en mysig stämning med sitt mjuka och avbländade ljus.

Lamporna har en stringent minimalistisk och skandinavisk stil som ligger precis rätt i tiden. Dagens inredningstrender fokuserar i hög grad på metaller, och svart och vitt är populärt. Lampornas lätta och enkla design gör det lätt för dig att använda dem för att komplettera och framhäva din egen stil.