Följ JYSK Sverige

Taggar

JYSK som arbetsgivare

Butiker och Företaget

Inspiration

JYSK internationellt

Dubbla invigningsfester för JYSK

Dubbla invigningsfester för JYSK

Pressmeddelanden   •   Jan 21, 2020 09:48 CET

Från och med torsdag har JYSK Sverige 146 butiker när Östhammar får sin första JYSK butik. Samtidigt firas det också stort i Kalmar där JYSK butiken återinvigs efter stor ombyggnation.

​JYSK i Trollhättan flyttar till Överby köpcenter

​JYSK i Trollhättan flyttar till Överby köpcenter

Pressmeddelanden   •   Dec 03, 2019 11:52 CET

Efter 21 år i Trollhättan blir JYSK nu en del av Överby köpcentrum. I JYSKs nya butik, som öppnar torsdagen den 5 december, får kunderna uppleva en helt ny inspirerande butiksmiljö.

​20 miljoner i bonus till JYSKs butiksmedarbetare

​20 miljoner i bonus till JYSKs butiksmedarbetare

Pressmeddelanden   •   Nov 21, 2019 09:00 CET

JYSK fortsätter att växa. Under räkenskapsåret 2018/19 ökade omsättningen med 5,5 procent och uppgick till 3,979 miljarder SEK. För JYSKs butiksmedarbetare innebar det en bonus på drygt 20 miljoner kronor, eller i genomsnitt 138 000 kronor om man slår ut det på JYSKs 145 butiker.

​JYSKs E-handel växer snabbt

​JYSKs E-handel växer snabbt

Pressmeddelanden   •   Nov 15, 2019 10:30 CET

Under räkenskapsåret 2018/19 fortsatte JYSKs E-handel att växa. Antalet besökare passerade 32 miljoner och omsättningen i e-handeln växte med drygt 37 procent.

JYSK stärker arbetsmiljöarbetet

JYSK stärker arbetsmiljöarbetet

Pressmeddelanden   •   Nov 07, 2019 08:00 CET

​JYSK stärker sitt arbetsmiljöarbete genom rekryteringen av arbetsmiljöspecialist Caroline Amarelle. – Med Caroline Amarelles kompetens inom så väl fysisk som organisatorisk och social arbetsmiljö hoppas vi kunna ta ytterligare steg i arbetsmiljöarbetet, säger Charlotta Lindborg, HR Manager för JYSK Sverige.

​170 000 kronor till den paralympiska truppen

​170 000 kronor till den paralympiska truppen

Pressmeddelanden   •   Nov 01, 2019 10:59 CET

Under kampanjen ”Sleep Well, Dream Big” samlade JYSK in drygt 170 000 kronor till Sveriges Paralympiska Kommittés satsning mot Paralympics i Tokyo. Pengarna går till Sveriges paralympiska trupp och deras uppladdning inför Paralympics 2020. Bland annat för att finansiera ledsagare till idrottare med synnedsättning.

Prisregn över JYSKs talanger

Prisregn över JYSKs talanger

Pressmeddelanden   •   Okt 22, 2019 11:01 CEST

JYSKs bästa säljare finns i Bromma, bästa distriktschef i Värmland och mest framgångsrika butiken ligger i Strömstad. I helgen stängde JYSK sina butiker för att samlas till stor Galafest.

JYSK stänger butikerna för att fira

Pressmeddelanden   •   Okt 04, 2019 08:35 CEST

Den 20 oktober håller JYSK butikerna stängda så att medarbetarna kan vara med och fira på JYSKs personalfest. På festen koras bland annat Årets Säljare. ​ Bland JYSKs nära 1 300 duktiga säljare sticker 17 medarbetare ut. Under året har de bidragit på ett sätt som lett till utveckling både på ett personligt plan och för JYSK som stort. Därför är de nominerade till ”Årets Säljare”.

JYSKs succé fortsätter

JYSKs succé fortsätter

Pressmeddelanden   •   Sep 24, 2019 12:00 CEST

Räkenskapsåret 2018/19 bjöd på nya rekord för JYSK Nordic, där JYSK Sverige ingår, när omsättningen översteg 17,5 miljarder DKK. – Överlag är jag nöjd. Omsättningen stiger med 9 procent trots att vi haft valutakurserna lite emot oss. Samtidigt har vi visat att vi fortfarande kan attrahera nya kunder både till våra butiker och e-handel, säger Jan Bøgh, CEO & President för JYSK Nordic.

​JYSKs första butik flyttar till Mobilia

​JYSKs första butik flyttar till Mobilia

Pressmeddelanden   •   Sep 23, 2019 13:00 CEST

28 år efter att första svenska JYSK-butiken öppnade flyttar den in i nya lokaler i stadskvarteret Mobilia i Malmö. - VI ser fram emot att få visa Malmöborna hur JYSKs senaste butikskoncept ser ut och tror att öppningen kommer att bli historisk, precis som den var för 28 år sedan, säger Mika Klingborg som är butikschef i Mobiliabutiken.

JYSK öppnar butik i Flen under födelsedagsfirandet

JYSK öppnar butik i Flen under födelsedagsfirandet

Pressmeddelanden   •   Aug 27, 2019 13:26 CEST

​JYSK Sverige firar sin 28:de födelsedag med att öppna butik nummer 145. På torsdag öppnar JYSK i Flen. –Det kommer att vara fullt drag här på torsdag. Det är spännande att få vara med och utveckla handeln i Flen och erbjuda invånarna något helt nytt, säger butikschefen Sead Zekic.

​JYSK lanserar kampanj - ett år till Paralympics i Tokyo

​JYSK lanserar kampanj - ett år till Paralympics i Tokyo

Pressmeddelanden   •   Aug 26, 2019 08:30 CEST

JYSK stöttar Parasport Sverige inför Paralympics i Tokyo 2020 genom flera kampanjer under det kommande året. Tillsammans med Anna Beck, som är världsmästare i Paracykling, får JYSKs kunder följa uppladdningarna inför Paralympics.

JYSKs grundare Lars Larsen har gått bort

JYSKs grundare Lars Larsen har gått bort

Pressmeddelanden   •   Aug 19, 2019 12:00 CEST

JYSKs grundare Lars Larsen har gått bort. Lars Larsen blev 71 år gammal. Tidigt på morgonen den 19 augusti somnade Lars Larsen in i sitt hem nära Silkeborg, Danmark, med den närmsta familjen vid sin sida. Lars Larsen lämnar efter sig sin fru Kristine, deras två barn och fyra barnbarn.

JYSK får hjälp av Beck i Cykelvasan - hela vägen till Tokyo

JYSK får hjälp av Beck i Cykelvasan - hela vägen till Tokyo

Pressmeddelanden   •   Jul 15, 2019 09:30 CEST

​För andra året genomför JYSK Cykelvasan till förmån för Parasporten. I år med förstärkning från den flerfaldiga VM medaljören, paracyklisten Anna Beck. Cykelvasan blir också starten på ett större samarbete mellan JYSK och Parasport Sverige med mål att ge de svenska Paralympierna bästa möjliga förutsättningar inför Paralympics i Tokyo 2020.

​Jacob Brunsborg tar över som styrelseordförande för Lars Larsen Group

​Jacob Brunsborg tar över som styrelseordförande för Lars Larsen Group

Pressmeddelanden   •   Jun 21, 2019 10:30 CEST

Efter mer än 40 år i spetsen för JYSK och Lars Larsen Group har Lars Larsen valt att träda tillbaka som styrelseordförande med omedelbar verkan. Ny styrelseordförande är Lars Larsens son, Jacob Brunsborg. Lars Larsen medger dock att skiftet på ordförandeposten kommer tidigare än planlagt, vilket beror på att han för en kort tid sedan fick konstaterat levercancer som spridit sig.

​JYSK börjar sälja tyngdtäcken från CURA

​JYSK börjar sälja tyngdtäcken från CURA

Pressmeddelanden   •   Jun 12, 2019 13:00 CEST

Från mitten av juni utökar JYSK sitt sortiment med inriktning på hälsa med tyngdtäcken från det svenska märket CURA of Sweden.

JYSK Karlshamn flyttar till Korpadalen

JYSK Karlshamn flyttar till Korpadalen

Pressmeddelanden   •   Jun 11, 2019 09:57 CEST

​JYSK fortsätter att uppdatera butiksnätet. På torsdag flyttar JYSK i Karlshamn till ett nytt läge i Korpadalen efter 27 år på Erik Dahlbergsvägen.

​JYSK i Växjö flyttar till Grand Samarkand

​JYSK i Växjö flyttar till Grand Samarkand

Pressmeddelanden   •   Maj 28, 2019 09:54 CEST

Efter 28 år i Växjö har JYSK växt ur lokalerna på Arabygatan och flyttar på torsdag till nya lokaler på Grand Samarkandområdet – Nu är vi väldigt förväntansfulla. Butiken är så fin, ljus och inspirerande. För kunderna blir det här en helt ny upplevelse, säger butikschefen Lisa Wehlin Gussén.

JYSK växer med Ljusdal

JYSK växer med Ljusdal

Pressmeddelanden   •   Maj 08, 2019 09:35 CEST

JYSK Sverige fortsätter att växa. Från och med torsdag, när JYSK i Ljusdal öppnar finns 144 butiker i Sverige. – Jag bor själv i Ljusdal och att JYSK öppnar är efterlängtat av oss som bor här. Vi har tidigare inte haft kedjor som JYSK utan fått åka till tillexempel Hudiksvall eller Bollnäs för att handla, säger Karin Nilsson, butikschef för den nya butiken i Ljusdal.

Historiskt lyckad öppning för JYSK i Kungens Kurva

Historiskt lyckad öppning för JYSK i Kungens Kurva

Pressmeddelanden   •   Apr 29, 2019 14:13 CEST

JYSKs öppning av Sveriges första XL-butik slår rekord. De fyra första dagarna har försäljningen överstigit alla tidigare öppningar i JYSK Sveriges historia. Med drygt 4500 betalande kunder är öppningen faktiskt också en av de bästa i JYSK internationellt.