Följ JYSK Sverige

Äntligen öppnar JYSK vid Skurups Handelsplats

Pressmeddelande   •   Nov 27, 2018 09:03 CET

Agneta Nordgren blir butikschef i

Torsdagen den 29 november öppnar en helt ny JYSK butik i Skurup. Butiken blir den första JYSK-butiken i Skåne med det nya butikskonceptet där inspiration står i centrum. När butiken öppnar har JYSK 141 butiker i Sverige.

– Vi ser fram emot att öppna i Skurup. Jag har hört så mycket positivt från Skurupsborna om att handeln växer och det ska blir roligt att visa upp en riktigt fin butik och inspirerande butik för dem, säger Agneta Nordgren blir butikschef i Skurup.

JYSK i Skurup flyttar in i den expansiva handelsplats som växer fram vid E65:an och får grannar som ICA och Jem&Fix. Inför öppningen har fem butiksmedarbetare rekryterats till den 1 400 kvadratmeter stora JYSK-butiken.

– Nu har vi jobbat med att göra klart butiken i några veckor och jag märker att Skurupsborna är nyfikna. Tidigare har de behövt åka till Malmö eller kanske Ystad för att göra vissa inköp men nu när utbudet växer kan de handla mer hemma i Skurup. Jag tror vi kan komplettera de lokala handlare som redan finns här, säger butikschefen Agneta Nordgren som jobbat hos JYSK i 15 år, bland annat som butikschef på Mobilia i Malmö.

I samband med öppningen, den 29 november, kommer det att arrangeras en stor öppningsfest som startar klockan 09.00

Mer information:

Distriktschef Peter Karlsson: 072-4531103

Butikschef Agneta Nordgren: smse0153@JYSK.com

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 600 butiker och 23 000 medarbetare i 50 länder. I Sverige finns 141 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 4.02 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.577 miljarder EUR.