Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Bäst i Råd och Röns stora madrasstest

En skummadrass från JYSK har utsetts som bäst i test av Råd och Röns stora test av madrasser.

JYSK blev vinnaren då konsumenttidningen Råd och Rön testade madrasser. Madrassen Plus F60 Dreamzone vann testet och därmed val som "Bäst i test".

Det fanns stora prisskillnader mellan madrasserna, men även om Plus F60 Dreamzone madrassen tillhör bland de billigaste kom den totalt set bäst i testet.

Totalt var det 10 olika skummadrasser och en latexmadrass med i testet, där de bland annat utvärderades enligt kriterierna för hållbarhet, stöd för kroppen, mekaniska egenskaper och fukttransport.

Läs mer om testen på Råd och Röns hemsida här:

http://www.bast-i-test.se/tester_pa_basta/sangen_vattensang.html

http://www.radron.se/Tester/Boende-tradgard--husdjur/madrasser/

Läs mer om Plus F60 Dreamzone madrassen här.

Ämnen


JYSK GROUP har sitt ursprung i Skandinavien: den första butiken öppnades i Danmark 1979. Idag har JYSK GROUP över 2400 butiker och 20000 anställda i 45 länder. I Tyskland och Österrike är namnet Dänisches Bettenlager – och JYSK i resten av världen. JYSK GROUP strävar efter att etablera sig i hela världen med ett bra erbjudande för alla. Ägaren och grundaren av JYSK GROUP är Lars Larsen som också är ägare till möbelkedjorna Bolia.com, IDE möbler och ILVA – samt ett antal andra företag. Omsättningen för LARS LARSEN GROUP är 3,4 miljarder euro.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll