Följ JYSK Sverige

​Börja trädgårdsfesten hos JYSK

Pressmeddelande   •   Feb 14, 2018 10:35 CET

När våren smyger sig på och de ljusa nätterna förlänger dygnet står JYSK redo med trädgårdsmöblerna för årets första trädgårdsfest. Den 22-25 mars ger vi dig inspiration på Nordens ledande trädgårdsmässa, Nordiska Trädgårdar i Stockholm.

Från mars kan JYSK’s kunder botanisera bland trädgårdsmöbler, dynboxar och partybelysning i JYSK’s butiker runt om i Sverige och på JYSK.com. I vårt breda sortiment hittar du allt du behöver, oavsett om du vill sätta scenen för den perfekta trädgårdsfesten eller bara slappa i hammocken. Vi har allt från loungeset och solsängar till parasoller och blomkrukor. Hos JYSK finns ett bra erbjudande för alla oavsett prisklass.

Den 22-25 mars bjuder vi in till extra inspiration för den som vill vara förberedd när ljuset vänder åter. I vår 120 kvadratmeter stora monter på Nordiska trädgårdar visar vi bland annat nyheter som vårt minimalistiska loungeset VONGE och parasollet ASKIM som med sina inbyggda solcellslampor kan lysa upp festen även efter solens nedgång. 

Välkommen till vår monter på Nordiska Trädgårdar, till en av JYSK’s butiker runt om i Sverige eller JYSK.com för mer sommarinspiration. 

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 500 butiker och 22 000 medarbetare i 49 länder. I Sverige finns 137 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 4.02 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.36 miljarder EUR.