Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

JYSK stänger butikerna för att fira

Den 20 oktober håller JYSK butikerna stängda så att medarbetarna kan vara med och fira på JYSKs personalfest. På festen koras bland annat Årets Säljare. 

Det är medarbetarna som skapar JYSKs succé. I Sveriges 145 butiker finns nära 1300, kompetenta, drivna och engagerade säljare. Varje dag gör de sitt yttersta för att möta kundernas behov. JYSK är väldigt stolta över det.

Bland JYSKs nära 1 300 duktiga säljare sticker 17 medarbetare ut. Under året har de bidragit på ett sätt som lett till utveckling både på ett personligt plan och för JYSK som stort.

 – Vi är stolta över att ha så många duktiga medarbetare i våra butiker. De är kompetenta, serviceinriktade och utmanar varandra till att utvecklas. Några talanger sticker ut det här året. Därför är de nominerade till ”Årets Säljare”, säger Kenneth Pedersen, Head of Retail för JYSK Sverige. 

Sveriges bästa kundservice

Nytt för i år är att JYSKs kundservicemedarbetare är med och tävlar med butikssäljarna om titeln Årets Säljare. Nomineringen är speciell för JYSK då det är första året som en medarbetare på kundservice kan vinna titeln Årets Säljare. 

Som ett led i JYSKs strategi att finnas tillgängliga där kunderna är har Kundservicecenter i Nässjö fått möjlighet att utöka sin service till att också jobba med försäljning gentemot de kunder som kontaktar dem varje dag.

Butikerna stängda för galafesten

Vilken säljare som i slutänden får den ärofyllda titeln, Årets Säljare, presenteras på JYSKs stora galafest den 19 oktober. Festen kommer hållas på Gothia Towers i Göteborg och traditionsenligt är både medarbetare och respektive inbjudna för att fira. 

– I år har vi anmälningsrekord till festen. Förra året tog vi beslutet att stänga alla butiker dagen efter festen för att göra det möjligt för fler att delta. Också i år stänger vi butikerna dagen efter och vi är glada över att så många vill resa till Göteborg och fira, säger JYSK Sveriges VD, Johan Sjödin. 

LÄS NOMINERINGARNA HÄR

Relaterade länkar

Ämnen


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 800 butiker och 23 000 medarbetare i 52 länder. I Sverige finns 145 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av familjen bakom Lars Larsen group som äger en mängd olika företag med en total omsättning på 4.25 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.58 miljarder EUR.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43