Gå direkt till innehåll
Reza Rahimi, distriktschef för Värmland blev Årets Distriktschef hos JYSK.
Reza Rahimi, distriktschef för Värmland blev Årets Distriktschef hos JYSK.

Pressmeddelande -

Prisregn över JYSKs talanger

JYSKs bästa säljare finns i Bromma, bästa distriktschef i Värmland och mest framgångsrika butiken i Strömstad. I helgen samlades rekordmånga medarbetare, med respektive, i Göteborg för att fira med stor gala.

— Det betyder otroligt mycket för teamet att vinna. Det är en stor ära. Jag vet hur oerhört hårt alla i Sverige jobbar. Och att vi i vår butik då får detta priset. Det är en otrolig bekräftelse, säger Lina Nicander, butikschef för JYSK i Strömstad som korades till Årets butik efter ett riktigt framgångsrikt år.

Lördagen den 19 oktober samlades rekordmånga JYSK medarbetare för att fira på Gothia Towers i Göteborg. 

Totalt var över 1000 festdeltagare, medarbetare med respektive på plats för att hylla JYSK Sveriges trognaste medarbetare och det gångna årets största framgångar.

Distrikt Värmland största vinnaren på festen

JYSK i Värmland blev festens stora vinnare när distriktschefen Reza Rahimi först utsågs till Årets Distriktschef och butiken i Strömstad, som tillhör JYSKs "Distrikt Värmland," sedan korades som Årets butik.

— Jag är stolt över att få den här utmärkelsen. Det är ett kvitto på att mitt sätt att arbeta är lönsamt. Jag vill lyfta fram hela mitt team i butikerna som arbetat intensivt under en lång period för att vårt distrikt ska vara i toppen. Denna utmärkelse är resultatet av deras fantastiska arbete, säger Reza Rahimi.

Årets säljare finns i Bromma

För andra året utsågs JYSKs bästa säljare. Förra årets vinnare Josef Dayne fick chansen att skicka vidare Silvergåsen till sitt nya hem, i Bromma, hos Angelica Rösnäs som vann med motiveringen:

”Angelica satsar på kvalitet framför kvantitet och visar stort engagemang i alla uppgifter. Hon ser alla kunder och ger service i världsklass med en mycket hög produktkunskap. Hon har en ödmjuk men självsäker attityd och guidar kunderna genom alla säljstegen vilket gör att kunderna lämnar butiken med en helhetslösning. Samtidigt har hon lätt till skratt och glädjen smittar av sig till hela teamet”


Också JYSKs butik i Gränbystaden i Uppsala prisades. Butiken öppnade i nya lokaler i oktober förra året och blev under det gångna året den butik som ökade sin omsättning mest i landet.

Alla Pristagare:

Årets butik:

1:a Strömstad

2:a Huskvarna

3:a Gränbystaden, Uppsala

Årets omsättningökning:

1:a Gränbystaden, Uppsala

2:a Eslöv

3:a Strömstad

Årets Distriktschef:

1:a Reza Rahimi, Värmland

2:a Kristoffer Bergqvist, Norra Skåne

3:a Anders Holmgren, Södra Norrland

Årets Säljare: Angelica Rösnäs, Bromma

Se alla nominerade säljare här

Årets Kundservicesupporter: Andrea Nilsson, Nässjö

Ämnen

Regioner


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 800 butiker och 23 000 medarbetare i 52 länder. I Sverige finns 145 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av familjen bakom Lars Larsen group som äger en mängd olika företag med en total omsättning på 4.25 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.58 miljarder EUR.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43