Gå direkt till innehåll
Johan Sjödin i Kungens Kurva under öppningsdagen.
Johan Sjödin i Kungens Kurva under öppningsdagen.

Pressmeddelande -

Historiskt lyckad öppning för JYSK i Kungens Kurva

JYSKs öppning av Sveriges första XL-butik slår rekord. De fyra första dagarna har försäljningen överstigit alla tidigare öppningar i JYSK Sveriges historia. Med drygt 4500 betalande kunder är öppningen faktiskt också en av de bästa i JYSK internationellt.

– Både öppningsdagen och de följande tre dagarna har varit helt otroliga. Jag besökte butiken i torsdags och kundtrycket var enormt. Jag har aldrig sett något liknande under mina år, säger Johan Sjödin, vd för JYSK Sverige.

Butiken i Kungens Kurva är den första i sitt slag i Sverige. Det unika med butiken är att varor som tidigare bara funnits online också fått plats i butiken. Dessutom har butikslokalen byggts om till det senaste konceptet där inspiration är i fokus. Som tidigare har butiken också en outlet. 

Ämnen

Kategorier

Regioner


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 700 butiker och 23 000 medarbetare i 51 länder. I Sverige finns 143 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 4.02 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.577 miljarder EUR.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll