Gå direkt till innehåll
​Jesper Trapp blir ny HR-chef för JYSK Sverige

Pressmeddelande -

​Jesper Trapp blir ny HR-chef för JYSK Sverige

Jesper Trapp är ny HR-chef för JYSK Sverige sedan 1 maj. Han tar över efter Charlotta Lindborg som gått vidare inom JYSK som Head of HR för Dänisches Bettenlager i Tyskland.

Jesper Trapp är ett familjärt ansikte för JYSK. Mellan 2016 och 2019 var han HR Business Partner för JYSK i Köpenhamnsregionen. Senast kommer han från energibolaget SEAS-NVE där han var Strategisk HR Business Partner.

Hos JYSK Sverige kommer Jesper att ansvara för att, tillsammans med HR Teamet, driva utvecklingen framåt med målet att JYSK ska vara det första valet för den som vill jobba i handeln.

– Jag kommer till ett starkt och kunnigt HR team som jobbar nära verksamheten. JYSK Sverige har till exempel jobbat framgångsrikt med att stärka arbetsmiljöarbetet de senaste åren och jag ser fram emot att fortsätta driva utvecklingen framåt. Både vad gäller arbetsmiljön, andra viktiga nyckeltal och vårt arbetsgivarvarumärke, säger han.

Charlotta Lindborg går till Tyskland

Charlotta Lindborg, som varit HR-chef för JYSK Sverige i drygt 6 år, får uppdraget som Head of HR för Dänisches Bettenlager i Tyskland med ansvar för HR frågor för verksamhetens drygt 900 butiker. Det betyder att Charlotta Lindborg blir kvar hos JYSK som under 2019 slogs ihop med det tyska systerbolaget.  

Ämnen

Kategorier


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 900 butiker och 23 000 medarbetare i 52 länder. I Sverige finns 145 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av familjen bakom Lars Larsen group som äger en mängd olika företag med en total omsättning på 4.7 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.794 miljarder EUR.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43