Följ JYSK Sverige

​Johanna Nilsson från Umeå var en av de fem vinnarna av det stora priset från JYSK!

Pressmeddelande   •   Nov 23, 2017 15:54 CET

Johanna, vinnaren av det stora priset från JYSK tilldelades ett presentkort på 25 000 KR i en tävling arrangerad av JYSK.

För att fira 2 500 butiker över hela världen lanserade JYSK under oktober månad en kampanj med fantastiska erbjudanden och tävlingar med attraktiva priser.

En av de lyckliga vinnarna träffade vi i Umeå, där Johanna tilldelades det stora priset på 25 000 KR. Detta kommer ge Johanna en chans att gå på en shoppingrunda i JYSK’s breda sortiment av produkter inom sovrum och heminredning. För presentkortet berättar Johanna att hon vill inreda barnens rum. Johanna vill uppleva barnens hakor i golvet när hon öppnar dörrarna till varsitt rum.

”Jag kunde inte bli mer glad än detta, jag kommer shoppa upp alla pengar direkt. Dessutom så har jag fått otroligt bra bemötande av JYSK från första början, allt från när jag vann presentkortet till att jag besökt butiken och lagt in en beställning på varor som jag vill ha.” Säger Johanna Nilsson, storvinnaren i JYSK’s tävling.

Butikschefen, Reza Rahimi, var glad att få överlämna presentkortet och ser fram emot att välkomna Johanna in i butiken för att hjälpa till med vägledning inom sovrum och heminredning.

”Jag är stolt över att vara en del av en kedja som nu har över 2500 butiker runt om i världen. JYSK växer med stormsteg och detta är tack vare våra fantastiska kunder så det känns bra att kunna ge tillbaka. Jag tillsammans med mitt team i Umeå vill passa på att gratulera Johanna för vinsten på hela 25 000KR och önskar henne varmt välkommen in till våra JYSK-butiker runt i vårt avlånga land.” Säger Reza, Butikschef.

I augusti nådde JYSK milstolpen 2500 butiker i 48 länder. Den första butiken öppnade i Danmark 1979.

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979, och idag har JYSK fler än 2.500 butiker och 21.000 medarbetare i 49 länder. I Tyskland och Österrike heter butikerna Dänisches Bettenlager – i resten av världen heter de JYSK. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 27 miljarder DKK. JYSKs omsättning är 23,2 miljarder DKK.