Gå direkt till innehåll
JYSK vid Dalahästen öppnar efter ombyggnad

Pressmeddelande -

JYSK vid Dalahästen öppnar efter ombyggnad

Nu öppnar JYSK en helmodern JYSK-butik vid Dalahästen i Avesta.

– JYSK har varit en naturlig del av näringslivet i Avesta i 20 år. Entrén till butiken kanske inte blev som vi hade hoppats men på insidan kommer våra trogna kunder att mötas av en helt ny shoppingupplevelse, säger Dino Behrami som är butikschef i Avesta.

Den 29 mars välkomnas nyfikna kunder och media till den ombyggda JYSK-butiken vid Dalahästen för en stor öppningsfest.

Det är insidan som räknas 

Byggnadsnämndens beslut att inte bevilja bygglov för ombyggnad av entrén till JYSK i Avesta var visserligen en besvikelse men inget hinder för att skapa en helt ny, modern JYSK-upplevelse. Butiken vid Dalahästen har genomgått en total förändring och har bland annat fått nya ljusa golv och butiksinredning som gör det lättare för kunden att överblicka och inspireras av sortimentet.

– Vi vill vara med och driva den lokala handeln i Avesta framåt. När vi öppnar, den 29 mars, gör vi det med en stor invigningsfest som pågår i flera dagar, säger butikschef Dino Behrami.

Mer information:

Dino Behrami, butikschef: smse0070@stores.jysk.com

Elez Nikovic, distrikschef: enik@jysk.com

Ämnen

Kategorier

Regioner


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 500 butiker och 22 000 medarbetare i 50 länder. I Sverige finns 138 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 4.02 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.36 miljarder EUR.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll