Följ JYSK Sverige

JYSK vid Dalahästen öppnar efter ombyggnad

Pressmeddelande   •   Mar 26, 2018 07:00 CEST

Nu öppnar JYSK en helmodern JYSK-butik vid Dalahästen i Avesta.

– JYSK har varit en naturlig del av näringslivet i Avesta i 20 år. Entrén till butiken kanske inte blev som vi hade hoppats men på insidan kommer våra trogna kunder att mötas av en helt ny shoppingupplevelse, säger Dino Behrami som är butikschef i Avesta.

Den 29 mars välkomnas nyfikna kunder och media till den ombyggda JYSK-butiken vid Dalahästen för en stor öppningsfest.

Det är insidan som räknas 

Byggnadsnämndens beslut att inte bevilja bygglov för ombyggnad av entrén till JYSK i Avesta var visserligen en besvikelse men inget hinder för att skapa en helt ny, modern JYSK-upplevelse. Butiken vid Dalahästen har genomgått en total förändring och har bland annat fått nya ljusa golv och butiksinredning som gör det lättare för kunden att överblicka och inspireras av sortimentet.

– Vi vill vara med och driva den lokala handeln i Avesta framåt. När vi öppnar, den 29 mars, gör vi det med en stor invigningsfest som pågår i flera dagar, säger butikschef Dino Behrami.

Mer information:

Dino Behrami, butikschef: smse0070@stores.jysk.com

Elez Nikovic, distrikschef: enik@jysk.com

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 500 butiker och 22 000 medarbetare i 50 länder. I Sverige finns 138 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 4.02 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.36 miljarder EUR.