Följ JYSK Sverige

JYSK bygger om sin butik i Gävle och nyinvigs

Pressmeddelande   •   Feb 08, 2018 07:00 CET

Efter en omfattande ombyggnad av JYSKs butik i Gävle är de på nytt redo att välkomna kunderna, när JYSK på Hemlingby köpcentrum återigen öppnar sina lokaler den 22 februari klockan 09.00.

JYSK-butiken har genomgått en förändring och blivit anpassad till nya kundbehov och trender inom handeln i form av att både ha blivit mer öppen och lättöverskådlig. Även golvet har fått sig en uppfräschning.

Som alltid kan kunderna fortsatt förvänta sig en inspirerande shoppingupplevelse med ett stort urval av bland annat sängar, möbler och inredningsartiklar när JYSK återigen slår upp portarna.

I samband med ombyggnaden kommer det arrangeras en stor öppningsfest som startar den 22 februari, 09.00-20.00 och pågår fram till den 28 februari där JYSK erbjuder fina erbjudanden med rabatter upp till 80%.

- Vi i Gävle-butiken ser enormt mycket fram emot att få öppna vår nya butik, tillsammans med alla våra kunder som kommer från olika delar runt om Gävle. Vi garanterar alla som handlar hos oss en fantastisk shoppingupplevelse med mängder av olika varor för att matcha olika behov och personal som utger Sveriges bästa kundservice! Säger butikschef Joanna Formgren.

JYSK öppnade sin första butik i Sverige år 1991, och har i dag 141 butiker i landet.

Om JYSK i Gävle:

  • Butiken ligger vid Hemlingby köpcentrum

Mer information

Mattias Östergren: most@jysk.com

Joanna Formgren: smse0057@stores.jysk.com

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979, och idag har JYSK fler än 2.500 butiker och 22.000 medarbetare i 49 länder. I Tyskland och Österrike heter butikerna Dänisches Bettenlager – i resten av världen heter de JYSK. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 4.02 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.36 miljarder EUR.