JYSK bygger om sin butik i Haparanda och nyinvigs

Pressmeddelande -

JYSK bygger om sin butik i Haparanda och nyinvigs

Efter ombyggnad av JYSK’s butik i Haparanda är de på nytt redo att välkomna kunderna, när JYSK på Björka handelsområde återigen öppnar sina lokaler den 30 november klockan 09.00.

JYSK-butiken har genomgått en förändring och blivit anpassad till nya kundbehov och trender inom handeln i form av att både ha blivit mer öppen och lättöverskådlig. Även golvet har fått sig en uppfräschning.

Som alltid kan kunderna fortsatt förvänta sig en inspirerande shoppingupplevelse med ett stort urval av bland annat sängar, möbler och inredningsartiklar när JYSK återigen slår upp portarna.

I samband med ombyggnaden kommer det arrangeras en stor öppningsfest som startar den 30 november 09.00-20.00 och pågår fram till den 6 december där JYSK erbjuder fina erbjudanden med rabatter upp till 80%.

– Arbetet i butiken kommer att underlättas då vi kommer att ha en öppen och lättöverskådlig layout och våra kunder kommer att få en helt ny upplevelse med en ljusare och mer öppen känsla, säger butikschef Dennis Waara.

JYSK öppnade sin första butik i Sverige 1991, och har i dag 138 butiker i landet.

Om JYSK i Haparanda:

  • Butiken öppnar igen den 30 november klockan 09.00
  • Butiken ligger på Björka handelsområde

Mer information:

  • Distriktchef Teres Sikku, tsi@jysk.com
  • Butikschef Dennis Waara, smse0073@stores.jysk.com

Ämnen

Taggar


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979, och idag har JYSK fler än 2.500 butiker och 21.000 medarbetare i 48 länder. I Tyskland och Österrike heter butikerna Dänisches Bettenlager – i resten av världen heter de JYSK. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 27 miljarder DKK. JYSKs omsättning är 23,2 miljarder DKK.

Presskontakt

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Communications & PR Manager +46722495243

Relaterade nyheter