Följ JYSK Sverige

JYSK bygger om sin butik i Värnamo och nyinvigs

Pressmeddelande   •   Okt 26, 2017 07:57 CEST

Efter ombyggnad av JYSK’s butik i Värnamo är de på nytt redo att välkomna kunderna, när JYSK i Söderport återigen öppnar sina lokaler den 9 november klockan 09.00.

JYSK-butiken har genomgått en förändring och blivit anpassad till nya kundbehov och trender inom handeln i form av att både ha blivit mer öppen och lättöverskådlig. Den blåa mattan har även blivit ersatt med ljust, fräscht trägolv.

Som alltid kan kunderna fortsatt förvänta sig en inspirerande shoppingupplevelse med ett stort urval av bland annat sängar, möbler och inredningsartiklar när JYSK återigen slår upp portarna.

I samband med ombyggnaden kommer det arrangeras en stor öppningsfest som startar den 9 november 09.00-20.00 och pågår fram till den 15 november där JYSK erbjuder fina erbjudanden med rabatter upp till 80%.

Det blir riktigt spännande att se kundernas reaktion på den nya öppna layouten, ny modern inredning och att vi på ett ännu bättre sätt kan visa upp vårt fantastiska sortiment. Den nya ljusare och modernare butiken är ett önskemål från kunder och medarbetare som vi nu får möjlighet att förverkliga. Våra kunder och medarbetare får en tydlig överblick över butiken och vår strävan att ge den bästa servicen till våra kunder blir enklare, säger Distriktschef Ronnie Johansson

JYSK öppnade sin första butik i Sverige 1991 och har i dag 137 butiker i landet.

Om JYSK i Värnamo:

  • Butiken öppnar igen den 9 November 2017
  • Butiken ligger i Söderport.

Mer information

  • Distriktschef Ronnie Johansson 070-213 01 04
  • Butikschef Ewa Erwing 0370-480 90

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979, och idag har JYSK fler än 2.500 butiker och 21.000 medarbetare i 48 länder. I Tyskland och Österrike heter butikerna Dänisches Bettenlager – i resten av världen heter de JYSK. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 27 miljarder DKK. JYSKs omsättning är 23,2 miljarder DKK.