Gå direkt till innehåll
JYSK deltar i Nordiska Trädgårdar

Pressmeddelande -

JYSK deltar i Nordiska Trädgårdar

Den 6-9 april är JYSK i Stockholm med en monter på Nordiska Trädgårdar, som är den ledande trädgårdsmässan i Norden.

De senaste sju åren har JYSK deltagit i Nordiska Trädgårdar, som är den ledande trädgårdsmässan i Norden – och 2017 är inget undantag.

I år är JYSK närvarande med en monter på 120 kvm, som monteras upp på ett inspirerande vis med många nyheter och bästsäljare. Här kommer besökarna också kunna köpa trädgårdsmöbler till fördelaktiga priser.

Med 55.000-60.000 besökare och 350-400 utställare är mässan en viktig plats att vara på, där JYSK kan visa ett brett urval från sortimentet.

På Nordiska Trädgårdar hitta ni JYSK i monter C20:51.

Läs mer på http://www.nordiskatradgardar.se/

Ämnen

Kategorier


JYSK GROUP har sitt ursprung i Skandinavien: den första butiken öppnades i Danmark 1979. Idag har JYSK GROUP över 2400 butiker och 20000 anställda i 45 länder. I Tyskland och Österrike är namnet Dänisches Bettenlager – och JYSK i resten av världen. JYSK GROUP strävar efter att etablera sig i hela världen med ett bra erbjudande för alla. Ägaren och grundaren av JYSK GROUP är Lars Larsen som också är ägare till möbelkedjorna Bolia.com, IDE möbler och ILVA – samt ett antal andra företag. Omsättningen för LARS LARSEN GROUP är 3,4 miljarder euro.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43