Gå direkt till innehåll
JYSK firar sina stjärnor!

Pressmeddelande -

JYSK firar sina stjärnor!

JYSK Sverige har haft ett fantastiskt räkenskapsår och räkenskapsåret 2018 är redan i gång (JYSK-året börjar den 1 september och slutar 31 augusti). Som en del av övergången till det nya året firar vi vårt framgångsrika resultat från 2017 - det gör vi genom att ordna en årlig fest för alla medarbetare i verksamheten.

JYSK's årliga fest hålls ikväll, den 18 November 2017 och JYSK vill fira sina dagliga stjärnor som ger fantastisk kundservice, håller välskötta butiker och därmed säkrar framgång i JYSK-kedjan i Sverige. Detta återspeglas i årets tema, JYSK AWARDS.

"Jag tycker att det är kul att träffa alla våra medarbetare från olika platser i Sverige denna stora kväll - och tacka dem personligen för deras bidrag till verksamheten. De är alla stjärnor och människor bakom vårt fantastiska resultat", säger Johan Sjödin, Country Manager JYSK Sverige.

Skäl till att fira:

JYSK Sverige har verkligen mycket att fira; Nya försäljningsmål har uppnåtts och 6 helt nya butiker har öppnats förra året. Under årets firande hyllar JYSK de bästa medarbetarna i olika kategorier som firas av kollegorna i Sverige. Bland annat äras butikerna och de människor som ger extraordinärt bra service - årets butik kommer även bli tillkännagiven och hyllad.

År 2017 kommer JYSK Sveriges årliga fest att hållas på Gothia Towers i Göteborg och mer än 800 anställda med respektive från hela landet kommer delta.

Fakta om JYSK Sveriges årliga fest:

Varje år är det fest för alla i JYSK Sverige, där alla medarbetare med partners är inbjudna att fira JYSK's fantastiska resultat. Årets tema är JYSK AWARDS och firandet hålls på Gothia Towers i Göteborg. JYSK står för hotell, mat och dryck. Värd för kvällen är David Lindgren, aktuell programledare för Melodifestivalen. På årets JYSK-fest kommer underhållning bland annat bestå av framträdande från Hoffmaestro.

Ämnen

Kategorier


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979, och idag har JYSK fler än 2.500 butiker och 21.000 medarbetare i 49 länder. I Tyskland och Österrike heter butikerna Dänisches Bettenlager – i resten av världen heter de JYSK. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 27 miljarder DKK. JYSKs omsättning är 23,2 miljarder DKK.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll