Gå direkt till innehåll
JYSK flyttar sin butik i Märsta och öppnar i nya, samt större lokaler.

Pressmeddelande -

JYSK flyttar sin butik i Märsta och öppnar i nya, samt större lokaler.

JYSK i Märsta flyttar den 26 oktober till nytt läge vid Bristagatan 21 med bättre möjligheter och där besökarna i den nya lokalen fortsatt kan se fram emot bra erbjudanden och inspiration för hela hemmet.

I samband med flytten kommer det arrangeras en stor öppningsfest som startar den 26 oktober klockan 09.00 och pågår fram till den 1 november där JYSK erbjuder fina erbjudanden med rabatter upp till 80%.

Både vi och våra kunder är jätteglada över att vi kommer vara kvar i Märsta och i samma område där butiken funnits i så många år. Det är jättespännande att få flytta butiken, säger Butikschefen Åsa Filipsson.

JYSK vill alltid förmå att erbjuda sina kunder ett bättre läge, samt större och smartare lokaler. Det har JYSK nu gjort även i Märsta och butiken är cirka 1000 m2 och kommer innehålla ett stort utbud av bland annat sängar, möbler och inredningsartiklar.

Vi kommer nu kunna visa JYSK's hela möbelsortiment för våra kunder som vi inte kunnat tidigare. Vi får en fantastiskt stor och fin butik där vi kan hjälpa våra kunder hitta de lösningar som passar just dem, säger Distriktschefen Amanda Skullman.

JYSK öppnade sin första butik i Sverige 1991 och har i dag 137 butiker i landet..

Om JYSK i Märsta

  • Butikens säljyta är 1036 m2
  • Butiken öppnar den 26 oktober 2017
  • Butiken ligger vid Bristagatan 21 i Märsta

Mer information

  • Amanda Skullman 010-456 62 68
  • Åsa Filipsson 08-594 400 25

Ämnen

Kategorier


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979, och idag har JYSK fler än 2.500 butiker och 21.000 medarbetare i 48 länder. I Tyskland och Österrike heter butikerna Dänisches Bettenlager – i resten av världen heter de JYSK. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 27 miljarder DKK. JYSKs omsättning är 23,2 miljarder DKK.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll