Följ JYSK Sverige

JYSK flyttar sin butik och öppnar i nya, större lokaler i Hudiksvall

Pressmeddelande   •   Sep 07, 2017 08:00 CEST

JYSK i Hudiksvall flyttar den 21 september till nytt läge vid Medskogs handelsområde med bättre möjligheter och där besökarna i den nya lokalen fortsatt kan se fram emot bra erbjudanden och inspiration för hela hemmet.

I samband med flytten kommer det arrangeras en stor öppningsfest som startar den 21 september klockan 09.00-20.00 och pågår fram till den 27 september där JYSK erbjuder fina erbjudanden med rabatter upp till 80%.

- Att kunna öppna i ett av Hälsinglands hetaste handelsområde känns fantastiskt, säger butikschef Björn Forsgren

JYSK har länge velat förmå att erbjuda sina kunder ett bättre läge och större lokaler i Hudiksvall. Det har JYSK nu gjort och butiken är cirka 1050 m2 och kommer innehålla ett stort utbud av bland annat sängar, möbler och inredningsartiklar.

- Möjligheten att visa våra produkter på bästa sätt. Större yta som ger oss möjlighet att visa och lagerföra ett större sortiment. Att tillsammans med våra grannar skapa det bästa handelsområdet i Hälsingland–, säger Butikschef Björn Forsgren.

JYSK öppnade sin första butik i Sverige 1991.

Om JYSK i Hudiksvall

  • Butikens säljyta är 1050 m2
  • Butiken öppnar den 21/9 2017
  • Butiken ligger vid Medskogs handelsområde

Mer information

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979, och idag har JYSK fler än 2.500 butiker och 21.000 medarbetare i 48 länder. I Tyskland och Österrike heter butikerna Dänisches Bettenlager – i resten av världen heter de JYSK. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 27 miljarder DKK. JYSKs omsättning är 23,2 miljarder DKK.