Följ JYSK Sverige

Nu öppnar JYSK i handelsområdet Viggen

Pressmeddelande   •   Mar 19, 2018 07:00 CET

Efter 26 år med JYSK i Ronneby öppnar vår nya butik i handelsområdet Viggen, torsdagen den 22 mars.

- Jag började jobba på JYSK i Ronneby samma år som vi öppnade 1992 och får nu som butikschef vara med och ge våra kunder i Ronneby en ny modern köpupplevelse, när handelsområdet Viggen nu växer, säger Sussie Andersen, butikschef i Ronneby.

JYSK är mycket stolta över att kunna vara med när Ronneby nu får ett helmodernt handelsområde där JYSK och andra stora aktörer kan erbjuda kunderna en samlad shoppingupplevelse. Den nya JYSK-butiken på Viggen-området är både större, 1000m2,och modernare.

- I fredags stängde vi den gamla butiken och nu lägger vi allt krut i den nya lokalen uppe vid Viggen så att den är redo för öppning och fest den 22 mars. Varor ska flyttas mellan butikerna, packas upp och möbler ska monteras. Det är full fart, säger Kristoffer Bergqvist Distriktschef i Småland.

I samband med att butiken på Viggen-området öppnar, den 22 mars, arrangeras en stor öppningsfest, med start klockan 09.00-20.00. Då kommer Sussie Andersen och de andra medarbetarna stå redo att möta Ronnebyborna och nyfikna medier. Också distriktschef Kristoffer Bergqvist, som förra året utsågs till årets distriktschef i JSK Sverige, kommer finnas på plats.

Öppningsfesten pågår fram till den 28 mars där JYSK erbjuder fina erbjudanden med rabatter upp till 80%.

– Vi ser fram emot att träffa både trogna och nya kunder när vår nya JYSK-butik öppnar på torsdag. Nu har vi mer plats för utlastning av våra varor till kunderna, det finns fler parkeringsplatser och det är dessutom smidigt att ta sig till oss med lokaltrafiken, säger butikschefen Sussie Andersson.

Om JYSK i Ronneby

  • JYSK har funnits i Ronneby sedan 1992. Ronneby-butiken var den sjätte JYSK-butiken att öppna i Sverige. Nu finns 138 butiker över hela landet.
  • Den nya butiken
  • Butikens säljyta är 1050 m2
  • Butiken öppnar den 22/3 och vi kommer ha extraöppet 09.00-20.00
  • Butiken ligger på det nya handelsområdet Viggen.
  • Mer information
  • Sussie Andersen, Butikschef, Ronneby 045-777070
  • Kristoffer Bergqvist, Distrikschef, Småland 072-5307088
  • JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 500 butiker och 22 000 medarbetare i 50 länder. I Sverige finns 138 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 4.02 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.36 miljarder EUR.