Följ JYSK Sverige

JYSK flyttar sin butik och öppnar i nya, större lokaler i Trelleborg

Pressmeddelande   •   Sep 08, 2017 09:15 CEST

JYSK i Trelleborg flyttar den 21 september till nytt läge vid Hedvägens handelsområde med bättre möjligheter och där besökarna i den nya lokalen fortsatt kan se fram emot bra erbjudanden och inspiration för hela hemmet.

I samband med flytten kommer det arrangeras en stor öppningsfest som startar den 21 september klockan 09.00-20.00 och pågår fram till den 27 september där JYSK erbjuder fina erbjudanden med rabatter upp till 80%.

– Större finare lokaler med möjlighet att visa vårt breda sortiment och bättre framkomlighet och parkering, säger distriktschef Paulo Lewenhagen.

JYSK har länge velat förmå att erbjuda sina kunder ett bättre läge och större lokaler i Trelleborg. Det har JYSK nu gjort och butiken är cirka 1200 m2 och kommer innehålla ett stort utbud av bland annat sängar, möbler och inredningsartiklar.

– Vi har fått en tydligare skandinavisk prägel som löper över alla varugrupper och med bättre lagermöjligheter kommer vi kunna serva alla våra nya kunder på ett bättre sätt, säger butikschef Pia Fridsten.

JYSK öppnade sin första butik i Sverige 1991.

Om JYSK i Trelleborg

  • Butikens säljyta är 1211 m2
  • Butiken öppnar den torsdagen den 21 sep
  • Butiken ligger vid Hedvägen 203E i Trelleborg

Mer information

  • Paulo Lewenhagen 0703-843997, distriktschef
  • Pia Fridsten, butikschef

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979, och idag har JYSK fler än 2.500 butiker och 21.000 medarbetare i 48 länder. I Tyskland och Österrike heter butikerna Dänisches Bettenlager – i resten av världen heter de JYSK. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 27 miljarder DKK. JYSKs omsättning är 23,2 miljarder DKK.