Gå direkt till innehåll
JYSK hyllar årets vinnare 2017

Pressmeddelande -

JYSK hyllar årets vinnare 2017

Lördagen den 18 november 2017 hade JYSK sin årliga fest där samtliga JYSK Sveriges medarbetare hyllade årets kundservice, ”attractive store”, omsättningsökning, service funktion, distriktschef och årets butik.

Traditionsenligt samlades 900 medarbetare lördagen den 18 november från JYSK Sverige i Göteborg på Gothia Towers för JYSKs årliga fest. Tillsammans firades årets bästa kundservice, ”attractive store”, omsättningsökning, service funktion, distriktschef och årets butik. Även jubilarer från 10-25 år uppmärksammades på scen.

Kristoffer Bergqvist vann det ärofyllda priset som årets distriktschef. Kristoffer har själv gjort en karriär inom JYSK och startade hos JYSK för snart 15 år sedan som säljare. Idag är Kristoffer distriktschef med ansvar för 10 butiker. Kristoffer firades av 900 kollegor och hyllades för sin insats.

”Jag vill tacka samtliga kollegor i JYSK Småland för det gångna året som vi tillsammans redan från dag ett kallade för Smålands år. Vi har under årets alla 365 dagar fokuserat stenhårt mot samma mål och för varje dag blivit än mer beslutna att nå det. Ni har visat att det man bestämmer sig för att nå kan man också nå. Ni är Sveriges bästa distrikt och året tillhörde er från början till slut. Tack Småland!”, säger Kristoffer Bergqvist, Distriktschef.

JYSK-butiken i Gislaved tog hem hela två priser, årets omsättningsökning med en ökad omsättning på 27,2%, samt kvällens största pris som årets butik.

”Jag är mycket imponerad över ledarskapet i butiken och våra medarbetares fokus på sitt mål att bli årets butik. Genom att sätta kunderna i 1:a hand varje dag, varje timme, lyckades de med sitt mål. De har visat hur oerhört viktigt det är med god kundservice och ett bra ledarskap”, säger Ronnie Johansson, Distriktschef.

Fakta om JYSK-festen

Varje år är det fest för alla i JYSK Sverige, där alla medarbetare med partners är inbjudna att fira JYSK's fantastiska resultat. Årets tema var Oscars gala med JYSK AWARDS och firandet hölls på Gothia Towers i Göteborg. JYSK står för hotell, mat och dryck för medarbetare och respektive. Värd för kvällen var David Lindgren, aktuell programledare för Melodifestivalen. En av festens höjdpunkter var framträdandet från Hoffmaestro.

Årets vinnare 2017:
Årets JYSK-butik:
JYSK Gislaved
Årets Kundservice:
JYSK Arninge
Årets Attractive store:
JYSK Stenungsund
Årets Omsättningsökning:
JYSK Gislaved
Årets Service funktion:
Koncept
Årets Distriktschef:
Kristoffer Bergqvist

Ämnen

Kategorier


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979, och idag har JYSK fler än 2.500 butiker och 21.000 medarbetare i 49 länder. I Tyskland och Österrike heter butikerna Dänisches Bettenlager – i resten av världen heter de JYSK. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 27 miljarder DKK. JYSKs omsättning är 23,2 miljarder DKK.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll