Gå direkt till innehåll
​JYSK i Kinna flyttar till Skene

Pressmeddelande -

​JYSK i Kinna flyttar till Skene

Torsdagen den 27 februari flyttar JYSK i Kinna till Skene och öppnar en helt ny butik i handelsområdet vid Skrålabäcksgatan.

– Det här blir en helt ny JYSK-upplevelse och jag är förväntansfull och ser fram emot att få visa kunderna butiken på torsdag, säger Labinot Idrizi som är butikschef i Skene.

Butiken i Skene blir 1220 kvadratmeter stor med och är byggd enligt JYSKs senaste butikskoncept med en inspirerande sängstudio och inspirationsmiljöer som visar hur möblerna kan se ut i det egna hemmet.

– Det är superroligt att få vara en del av utvecklingen i Skene. Jag bor här själv och vet att det betyder mycket att allt fler butiker väljer att etablera sig i just Skene, säger Labinot Idrizi butikschef i Skene.

Även i Sala firas invigning

Också i Sala nyinvigs JYSKs butik efter att ha byggts om och gjorts större. För kunderna innebär ombyggnaden en helt ny butiksupplevelse samtidigt som arbetsmiljön för medarbetarna och tillgängligheten för kunderna förbättras när lagret byggts om och blivit större.

I både Skene och Sala firas de nya butikerna med stor invigningsfest som startar klockan 08.00 torsdagen den 27 februari.

Ämnen

Kategorier

Regioner


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 800 butiker och 23 000 medarbetare i 52 länder. I Sverige finns 145 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av familjen bakom Lars Larsen group som äger en mängd olika företag med en total omsättning på 4.7 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.794 miljarder EUR.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll