Följ JYSK Sverige

JYSK i Landskrona flyttar till nya handelsområdet

Pressmeddelande   •   Sep 25, 2018 08:19 CEST

Lisa Johannesson är butikschef i Landskrona och ser fram emot öppningen på torsdag.

Efter 25 år i Landskrona startar ett nytt kapitel för JYSK när en helt ny JYSK-butik öppnar i handelsområdet vid Österleden.

– Landskrona är en stad i ständig förändring och vill vara med och skapa ett attraktivt och inspirerande handelsområde och kunna erbjuda Landskronaborna fortsatt bra handel på hemmaplan, säger Lisa Johannesson butikschef för JYSK i Landskrona.

JYSK har en lång historia i Landskrona.1993 öppnade JYSK sin första butik i staden i det som då kallades ”infarten”. På torsdag, den 27 september, öppnar den nya butiken vid Österleden och bildar tillsammans med aktörer som Rusta, Elgiganten och Burger King ett attraktivt handelsområde.

– JYSK Landskrona fyller 25 år i år och man kan säga att vi utvecklas med Landskrona. Nu flyttar vi till ett modernt handelsområde med starka aktörer som grannar och öppnar en riktigt inspirerande och snygg butik, säger Lisa som startade sin JYSK-karriär i just Landskrona för 14 år sedan.

I samband med öppningen, den 27 september, kommer det arrangeras en stor öppningsfest som startar klockan 09.00.

– Vi längtar efter att få visa upp butiken och önskar alla varmt välkomna att fira med oss, säger Lisa Johannesson.

Mer information:

Butikschef Lisa Johannesson, smse0038@stores.jysk.com

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 600 butiker och 22 000 medarbetare i 50 länder. I Sverige finns 141 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 4.02 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.36 miljarder EUR.