Gå direkt till innehåll
​JYSK i Växjö flyttar till Grand Samarkand

Pressmeddelande -

​JYSK i Växjö flyttar till Grand Samarkand

Efter 28 år i Växjö har JYSK växt ur lokalerna på Arabygatan och flyttar på torsdag till nya lokaler på Grand Samarkand-området

– Vi är väldigt förväntansfulla. Butiken är så fin, ljus och inspirerande. För kunderna blir det här en helt ny upplevelse, säger butikschefen Lisa Wehlin Gussén.

JYSK har en lång och kär historia i Växjö. Den första JYSK-butiken i staden öppnade redan 1991 och blev då JYSKs andra butik i Sverige. 2003 flyttade JYSK in i lokalerna på Arabygatan.

När butiken nu återigen flyttar till nya lokaler, den här gången på handelsområdet Grand Samarkand, får den en butiksyta på 1223 kvm och en inhägnad utegård för att visa upp trädgårdsmöbler. Butiken är byggd enligt JYSKs senaste koncept där inspiration står i centrum. För kunden innebär det en extra service när inredningstips i butiken blir lätta att omsätta till verklighet i det egna hemmet.

– Efter alla år i Växjö har vi byggt en fantastisk relation med kunderna. Nu flyttar vi lite längre från stan men kommer ändå närmre kunderna i och med att vi flyttar till ett av smålands största handelsområden, säger Lisa Wehlin Gussén.

I samband med öppningen, den 30 maj, kommer det att arrangeras en stor öppningsfest som startar klockan 08.00.

Mer information:

Butikschef Lisa Wehlin Gussén: smse0002@stores.JYSK.com

Ämnen

Regioner


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 700 butiker och 23 000 medarbetare i 52 länder. I Sverige finns 143 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 4.02 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.577 miljarder EUR.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43