Gå direkt till innehåll
JYSK lanserar nytt butikskoncept

Pressmeddelande -

JYSK lanserar nytt butikskoncept

Den 21 januari öppnar JYSK sin första butik i Sverige med ett nytt butikskoncept. Först ut bland JYSK-butikerna är butiken i Kista Galleria som genomgått en rejäl ombyggnation för att göra den mer lättnavigerad, inspirerande och modern.

JYSK-butiken i Kista Galleria har genomgått en rejäl ombyggnation och slår nu upp portarna med mängder av exklusiva öppningserbjudanden. Både butikslayouten och sortimentet är uppdaterat och de största förändringarna är att butiken har blivit mer lättnavigerad samt att det finns mer plats för inspirerande miljöer. Lokalen har också blivit ljusare och materialval som trägolv gör att produkterna blir mer synliga. Allt för att kunna erbjuda kunderna en inspirerande shoppingupplevelse med de senaste inredningstrenderna till ett förmånligt pris.

– Det känns spännande och roligt att äntligen lansera det nya butikskonceptet i Sverige. Detta ligger helt i linje med vårt ökade kundfokus där vi erbjuder våra kunder den allra bästa shoppingen som ska vara inspirerande och överskådlig både i butik och på nätet. Nyinvigningen är ett bevis på vårt målmedvetna arbete, säger Johan Sjödin, vd för JYSK Sverige.

Under öppningsdagen kan kunderna ta del av flera öppningserbjudanden som bland annat 40-65 procent på samtliga madrasser och 60 procent på alla Kronborg påslakanset, lakan och örngott.

Om JYSK i Kista:

  • 7 anställda.
  • Butiken är 400 m2
  • Finns i Kista Galleria

Ämnen


JYSK GROUP har sitt ursprung i Skandinavien: den första butiken öppnades i Danmark 1979. Idag har JYSK GROUP över 2400 butiker och 20000 anställda i 45 länder. I Tyskland och Österrike är namnet Dänisches Bettenlager – och JYSK i resten av världen. JYSK GROUP strävar efter att etablera sig i hela världen med ett bra erbjudande för alla. Ägaren och grundaren av JYSK GROUP är Lars Larsen som också är ägare till möbelkedjorna Bolia.com, IDE möbler och ILVA – samt ett antal andra företag. Omsättningen för LARS LARSEN GROUP är 3,4 miljarder euro.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll