Gå direkt till innehåll
JYSK öppnar butik i Flen under födelsedagsfirandet

Pressmeddelande -

JYSK öppnar butik i Flen under födelsedagsfirandet

JYSK Sverige firar sin 28:de födelsedag med att öppna butik nummer 145. På torsdag öppnar JYSK i Flen.

- Det kommer att vara fullt drag här på torsdag. Det är spännande att få vara med och utveckla handeln i Flen och erbjuda invånarna något helt nytt, säger butikschefen Sead Zekic.

Butiken i Flen kommer att ligga på handelsplatsen vid kvarteret Tisteln. Butiksytan är 1350 kvm och kommer att ha ett inspirerande utförande som ger kunderna en känsla för hur produkterna i butiken kan se ut i det egna hemmet. Totalt har sex medarbetare rekryterats till den nya butiken inför öppningen, däribland butikschefen Sead Zekic som själv bor strax utanför Flen.

- Vi som bor i och kring Flen får fler och fler möjligheter att handla på hemmaplan. Jag vet att JYSK är efterlängtat och det ska bli riktigt roligt att visa upp butiken för alla nyfikna kunder, säger butikschefen Sead Zekic.

Flen sist ut under räkenskapsåret 2018/19

Flen är den sista butiken att öppna innan JYSK stänger innevarande räkenskapsår, den siste augusti. Totalt har 23 butiker byggts om, förstorats, flyttats eller nyetablerats det gångna året och utvecklingstakten håller i sig. I planerna för nästkommande räkenskapsår finns ytterligare ett 20-tal butiksaktiviteter redan inplanerade.

- Vi är fortsatt övertygade om att det är vårt starka butiksnät som utmärker JYSK och att den fysiska butiken har en självklar plats i handeln i framtiden. Därför kommer vi att fortsätta den snabba utvecklingen av vårt butiksnät med nya butiker och utrullningen av vårt nya uppskattade butikskoncept. Detta kompletterar vi självklart med en offensiv satsning på det digitala mötet, säger Johan Sjödin, VD för JYSK Sverige.

Öppningen i Flen blir också kronan på JYSK Sveriges firande av sin 28:de födelsedag vilket firas i JYSKs samtliga 145 butiker.

I samband med öppningen, den 29 augusti, arrangeras en öppningsfest i butiken i Flen med start klockan 09.00. Mer om öppningen i Flen och om öppningserbjudandena finns här: www. jysk.se/FLEN

Ämnen

Regioner


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 800 butiker och 23 000 medarbetare i 52 länder. I Sverige finns 144 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av familjen bakom Lars Larsen group som äger en mängd olika företag med en total omsättning på 4.25 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.58 miljarder EUR.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43