Följ JYSK Sverige

JYSK öppnar butik i nya lokaler i Kiruna

Pressmeddelande   •   Jan 09, 2017 07:00 CET

25/1 kl 09:00 slår JYSK upp portarna till en helt ny butik på Österleden 24C, och kunderna kan se fram emot att få inspiration och bra erbjudanden för hela hemmet

– Vi ser Kiruna som en framtidsstad och med den stora världskända stadsflytten är det en självklarhet för oss att flytta till nya fräscha lokaler och vara med i framtidens Kiruna, säger distriktschef Teres Sikku, som själv är född och uppväxt i staden.

JYSK har länge velat hitta ett bättre läge i Kiruna. Det har man nu gjort, och distriktschef Teres Sikku och butikschef Ida Sipuri ser fram emot att få bjuda in kunderna till butikens stora utbud av bland annat sängar, möbler och inredningsartiklar.

– Våra kunder välkomnas till en stor, luftig och ljus butik. På grund av den stora ytan i nya lokalen kan vi visa ett större utbud och med den fantastiska utegården kan vi exponera sommarmöbler redan till våren. Medarbetarna i Kiruna ser fram emot nyöppningen och välkomnar alla kunder; nya som återkommande in till våra nya lokaler, säger distriktschef Teres Sikku.

Om JYSK i Kiruna

  • Butiken har 5 medarbetare
  • Butiken öppnar 25/1 kl.09:00
  • Butiken ligger på Österleden 24c

JYSK GROUP har sitt ursprung i Skandinavien: den första butiken öppnades i Danmark 1979. Idag har JYSK GROUP över 2400 butiker och 20000 anställda i 45 länder. I Tyskland och Österrike är namnet Dänisches Bettenlager – och JYSK i resten av världen. JYSK GROUP strävar efter att etablera sig i hela världen med ett bra erbjudande för alla. Ägaren och grundaren av JYSK GROUP är Lars Larsen som också är ägare till möbelkedjorna Bolia.com, IDE möbler och ILVA – samt ett antal andra företag. Omsättningen för LARS LARSEN GROUP är 3,4 miljarder euro.