Följ JYSK Sverige

JYSK öppnar butik i nya lokaler i Visby

Pressmeddelande   •   Jun 15, 2017 09:30 CEST

Den 29 juni slår JYSK upp portarna till en helt ny butik vid handelsplatsen, Stenhuggaren, och kunderna kan se fram emot att få inspiration och bra erbjudanden för hela hemmet.

Invånarna på Gotland får en ny JYSK-butik till sin ort när den skandinaviska möbelkedjan byter lokaler.

JYSK har länge velat hitta ett bättre läge och större lokaler i Visby. Det har vi nu gjort, och butikschefen Hanna Larsson ser fram emot att få bjuda in kunderna till butikens stora utbud av bland annat sängar, trädgårdsmöbler, möbler och inredningsartiklar.

– Med den nya lokalen kan kunderna vänta sig en öppnare och ljusare butik med en bättre överblick utav vårt sortiment. Tack vare att den nya lokalen är över 100m2 större än den gamla så skapar det möjligheten att visa ett mycket större utbud utav våra trädgårdsmöbler och möbler, säger butikschefen Hanna Larsson.

JYSK öppnade sin första butik i Sverige 1991.

Om JYSK i Visby

  • Butikens säljyta är 1225 m2
  • Butiken öppnar den 29 Juni
  • Butiken ligger vid Handelsplatsen - Stenhuggaren

Mer information

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979, och idag har JYSK fler än 2.400 butiker och 21.000 medarbetare i 48 länder. I Tyskland och Österrike heter butikerna Dänisches Bettenlager – i resten av världen heter de JYSK. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 27 miljarder DKK. JYSKs omsättning är 23,2 miljarder DKK.