Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

JYSK öppnar i Belgien

En av världens största återförsäljare inom sovrum och vardagsrum, JYSK, planerar att öppna sina första butiker i Belgien under April 2017

Under våren 2017 får belgiska konsumenter möjlighet att ta del av bra erbjudanden på produkter till sovrummet, vardagsrummet och trädgården då JYSK öppnar sina första butiker i norra delen av landet.

JYSK räknar med att öppna cirka 50 butiker i Belgien under de kommande åren. Country Manager för JYSK i Holland och Belgien, Frank Christant, ser fram emot att addera de belgiska butiker till de 84 JYSK butiker som finns i Holland idag.

"JYSK har blivit mycket populärt i Holland och jag hoppas att så är fallet i Belgien också. Jag känner att JYSK verkligen kan bidra till marknaden och erbjuda något nytt för belgiska konsumenter. Inte bara genom vårt sortiment utan också genom vårt bemötande av kunder och vår kundservice", förklarar Frank Christant.

Att ha det bästa laget är avgörande

Grundaren av JYSK, Lars Larsen, började sitt äventyr när han öppnade en liten butik i danska staden Århus 1979.

Sedan dess har JYSK har vuxit snabbt och det finns idag mer än 2300 butiker i 41 olika länder, däribland Dänisches Betten i Tyskland och Österrike.

När JYSK öppnar i Belgien kommer kedjan ha butiker i alla större europeiska länder och Frank Christant ser fram emot att göra JYSK till en framgång i Belgien.

"JYSK är en stor organisation med många butiker över hela världen. Men vi öppnar i Belgien med vetskapen om att vi är nya för de belgiska konsumenterna och att vi har att erbjuda något utöver det vanliga för att lyckas. De bästa medarbetarna och den bästa servicen är avgörande. Det är därför vi redan har börjat leta efter rätt personer och att bygga en stor organisation ", säger Frank Christant.

Ämnen


JYSK GROUP har sitt ursprung i Skandinavien: den första butiken öppnades i Danmark 1979. Idag har JYSK GROUP över 2400 butiker och 20000 anställda i 45 länder. I Tyskland och Österrike är namnet Dänisches Bettenlager – och JYSK i resten av världen. JYSK GROUP strävar efter att etablera sig i hela världen med ett bra erbjudande för alla. Ägaren och grundaren av JYSK GROUP är Lars Larsen som också är ägare till möbelkedjorna Bolia.com, IDE möbler och ILVA – samt ett antal andra företag. Omsättningen för LARS LARSEN GROUP är 3,4 miljarder euro.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll