Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

JYSK öppnar i land nummer 35

Nu kan man även i Armenien få ett bra erbjudande. Den första JYSK-butiken har slagit upp dörrarna i huvudstaden Jerevan.

Ännu ett land läggs till i JYSK-gruppen som nu inkluderar 35 länder runtom i världen. Den första JYSK-butiken i Armenien har slagit upp dörrarna i huvudstaden Jerevan. Armenien är det elfte landet utav JYSKs 35 länder som kommer att drivas som franchise och JYSKs ägare Lars Larsen har stora förväntningar på samarbetet.

"Armenien är ett intressant land och vårt första intryck är att kunderna har visat stort intresse för JYSKs produkter", säger Lars Larsen.

Det finns potential för att öppna fler butiker i Armenien - framförallt i huvudstaden - om allt går bra med den första butiken.

"Vi är alltid intresserade av franchise-avtal i de länder vi inte planerar att öppna egna JYSK-butiker i och Armenien är ett bra exempel på en sådan lösning", säger Lars Larsen.

Det är även planerat att till nästa år, när JYSK firar 35-årsjubileum, att fler butiker kommer att öppna i landet.

Ämnen


JYSK GROUP har sitt ursprung i Skandinavien: den första butiken öppnades i Danmark 1979. Idag har JYSK GROUP över 2400 butiker och 20000 anställda i 45 länder. I Tyskland och Österrike är namnet Dänisches Bettenlager – och JYSK i resten av världen. JYSK GROUP strävar efter att etablera sig i hela världen med ett bra erbjudande för alla. Ägaren och grundaren av JYSK GROUP är Lars Larsen som också är ägare till möbelkedjorna Bolia.com, IDE möbler och ILVA – samt ett antal andra företag. Omsättningen för LARS LARSEN GROUP är 3,4 miljarder euro.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll