Gå direkt till innehåll
JYSK öppnar i land nummer 37

Pressmeddelande -

JYSK öppnar i land nummer 37

Den första JYSK butiken i Montenegro har nu öppnat – och fler öppningar följer.

Konsumenter i 37 länder runt om i världen kan nu hitta ”great Scandinavian offers”. Den första JYSK butiken har precis öppnat i Montenegro, i landets näst största stad, Nikšić.

JYSK Montenegro kommer att drivas av en lokal franchisetagare, som redan har stor erfarenhet om landets detaljhandel, då han äger åtta supermarkets vid namnet; Hard Discount Laković.

Kommande JYSK butik i Montenegro är planerad att öppnas inom de närmaste månaderna, och fler butiker väntas öppna i landet som har 600,000 invånare.

Den första JYSK butiken i Montenegro har en butiksyta på 750 kvadrat meter.

Ämnen


JYSK GROUP har sitt ursprung i Skandinavien: den första butiken öppnades i Danmark 1979. Idag har JYSK GROUP över 2400 butiker och 20000 anställda i 45 länder. I Tyskland och Österrike är namnet Dänisches Bettenlager – och JYSK i resten av världen. JYSK GROUP strävar efter att etablera sig i hela världen med ett bra erbjudande för alla. Ägaren och grundaren av JYSK GROUP är Lars Larsen som också är ägare till möbelkedjorna Bolia.com, IDE möbler och ILVA – samt ett antal andra företag. Omsättningen för LARS LARSEN GROUP är 3,4 miljarder euro.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll