Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

JYSK öppnar i Vietnam

Den 28 oktober slog JYSK upp sina dörrar i Vietnam, och butiken har redan fått ett varmt välkomnande av kunderna.

JYSK öppnade sin första butik i Vietnam den 28 oktober, och JYSK har nu butiker i 40 länder. Den första JYSK-butiken har förlagts till den vietnamesiska huvudstaden Hanoi, med över sju miljoner invånare.

Butiken finns i det helt nybyggda köpcentrumet Aeon Mall, som invigdes samma dag som JYSK-butiken.

JYSKs franchisetagare är det vietnamesiska företaget NeatClean JSC, och man planerar redan att utvidga. Inom de närmaste fem åren förväntar man sig att öppna 10–20 nya JYSK-butiker.

– Vi har sett fram emot att få öppna i Vietnam, och vi är mycket glada över alla positiva kundreaktioner vi redan har fått ta del av. Vietnam är en spännande marknad med stor potential, och vi ser fram emot att kunna öppna ännu fler butiker, säger Frederik Kroun, Franchise Director vid JYSK.

Ämnen


JYSK GROUP har sitt ursprung i Skandinavien: den första butiken öppnades i Danmark 1979. Idag har JYSK GROUP över 2400 butiker och 20000 anställda i 45 länder. I Tyskland och Österrike är namnet Dänisches Bettenlager – och JYSK i resten av världen. JYSK GROUP strävar efter att etablera sig i hela världen med ett bra erbjudande för alla. Ägaren och grundaren av JYSK GROUP är Lars Larsen som också är ägare till möbelkedjorna Bolia.com, IDE möbler och ILVA – samt ett antal andra företag. Omsättningen för LARS LARSEN GROUP är 3,4 miljarder euro.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll