Följ JYSK Sverige

JYSK öppnar ny butik i Arboga

Pressmeddelande   •   Nov 02, 2017 07:00 CET

Den 16 november slår JYSK upp portarna till en helt ny butik, och invånarna i Arboga kan se fram emot att få inspiration och bra erbjudanden för hela hemmet.

Invånarna i Arboga får en ny JYSK-butik till sin ort när den skandinaviska möbelkedjan öppnar butik 137 i Sverige.

– En nyöppning är alltid spännande och framförallt i Arboga ser jag en möjlighet att komma ännu närmare våra kunder med en ny och modern butik i ett bra läge bredvid ÖoB, säger distriktschef Anton Hellström.

JYSK har länge velat öppna en butik i Arboga och har varit på jakt efter en plats som kändes helt rätt.

Det har man nu gjort, och distriktschef Anton Hellström ser fram emot att få bjuda in kunderna till butikens stora utbud av bland annat sängar, möbler och inredningsartiklar.

– På Jysk ser vi kunden som en välkommen gäst som alltid skall vilja återkomma och inspireras. Vi har nu en möjlighet att göra det i en ny och modern butik som lever upp till vårt löfte och Scandinavian Sleeping and Living. Vi tar hand om gästen och ser till att uppfylla alla dess förväntningar, förväntningar som kvalité, trevlig bemötande av kunnig och engagerad personal. Vi prioriterar kompetent service utifrån kundens behov och har alltid ett bra erbjudande som kunden kan få med sig direkt som matchar dennes behov. Säger Butikschef Sulejman Culum.

I samband med öppningen kommer det arrangeras en stor öppningsfest som startar den 16 november klockan 09.00-20.00 och pågår fram till den 22 november där JYSK erbjuder fina erbjudanden med rabatter upp till 80%.

JYSK öppnade sin första butik i Sverige 1991.

Om JYSK i Arboga

  • Butikens säljyta är 1092 m2
  • Butiken öppnar den 16 november klockan 0900
  • Butiken ligger på Flygvägen 2 i Arboga och delar entré med ÖoB,

Mer information

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979, och idag har JYSK fler än 2.500 butiker och 21.000 medarbetare i 48 länder. I Tyskland och Österrike heter butikerna Dänisches Bettenlager – i resten av världen heter de JYSK. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 27 miljarder DKK. JYSKs omsättning är 23,2 miljarder DKK.