Följ JYSK Sverige

JYSK öppnar ny butik i Torsby

Pressmeddelande   •   Mar 13, 2017 07:00 CET

Invånarna i Torsby får en ny JYSK-butik till sin ort när den skandinaviska möbelkedjan öppnar butik 140 i Sverige.

Hur kommer det sig att ni öppnar en JYSK-butik här i Torsby?

”Vi söker kontinuerligt efter nya platser att etablera oss på, och nu har vi hittat ett bra läge som vi tror på här i Torsby,” säger distriktschef Kim Meijer.

JYSK har länge velat öppna en butik i Torsby och har varit på jakt efter en plats som kändes helt rätt.

Det har man nu gjort, och distriktschef Kim Meijer ser fram emot att få bjuda in kunderna till butikens stora utbud av bland annat sängar, möbler och inredningsartiklar.

Vad kan kunderna förvänta sig för utbud och service, när dom kommer till den nya JYSK-butiken i Torsby?

”Dom kommer till en modern och fräsch butik där vi välkomnar alla kunder och ser kundbemötande som en av våra främsta drivkrafter. Vi kommer i butiken ha ett stort sortiment av produkter till sovrummet och till övriga hemmet,” säger distriktchef Kim Meijer.

JYSK öppnade sin första butik i Sverige 1991.

Om JYSK i Torsby

  • Butikens säljyta är 1025 m2
  • Butiken öppnar den 10 april kl. 09.00.
  • Butiken ligger på Wåhlstedt Väg 8, på området Håkheden.

JYSK GROUP har sitt ursprung i Skandinavien: den första butiken öppnades i Danmark 1979. Idag har JYSK GROUP över 2400 butiker och 20000 anställda i 45 länder. I Tyskland och Österrike är namnet Dänisches Bettenlager – och JYSK i resten av världen. JYSK GROUP strävar efter att etablera sig i hela världen med ett bra erbjudande för alla. Ägaren och grundaren av JYSK GROUP är Lars Larsen som också är ägare till möbelkedjorna Bolia.com, IDE möbler och ILVA – samt ett antal andra företag. Omsättningen för LARS LARSEN GROUP är 3,4 miljarder euro.