Följ JYSK Sverige

JYSK öppnar ny och större butik i Gislaved

Pressmeddelande   •   Maj 08, 2017 08:28 CEST

Den 25 Maj 09:00 slår JYSK upp portarna till en helt ny butik vid Smålandiagatan 6, och kunderna kan se fram emot att få inspiration och bra erbjudanden för hela hemmet

– Det känns jättekul att kunna välkomna både nya och gamla kunder till de nya och fräscha lokalerna. Här har vi mycket mer utrymme och ljus vilket gör det behagligt att komma och handla hos oss. Vi vill alltid att kunden ska få en behaglig upplevelse och många idéer ifrån vårt sortiment, detta är ett stort lyft för oss, alla inblandade är oerhört nöjda med hur det blivit säger Gabriel Gonzalez butikschef för JYSK i Gislaved

JYSK har länge velat hitta ett bättre läge och större lokaler i Gislaved. Det har man nu gjort, och butikschef Gabriel Gonzalez, ser fram emot att få bjuda in kunderna till butikens stora utbud av bland annat trädgårdsmöbler, sängar, möbler och inredningsartiklar.

Jonas Lundberg är regionchef. Jonas är väldigt nöjd med de nya lokalerna i Gislaved

– Det betyder oerhört mycket för såväl kunder som medarbetare att butiken har blivit mer effektiv och inspirerande. Jag är säker på att kunderna kommer bli glatt överraskade när de besöker oss, säger Jonas Lundberg.

Om JYSK i Gislaved Butikens säljyta är 1250 m2

  • Butiken öppnar den 25 Maj 09:00
  • Butiken ligger vid Smålandiagatan 6

Mer information

  • Nina Holmdahl 0702595263
  • Gabriel Gonzalez 0768481860

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979, och idag har JYSK fler än 2.400 butiker och 21.000 medarbetare i 48 länder. I Tyskland och Österrike heter butikerna Dänisches Bettenlager – i resten av världen heter de JYSK. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 27 miljarder DKK. JYSKs omsättning är 23,2 miljarder DKK.