Följ JYSK Sverige

JYSK fortsätter inspirera i Göteborg

Pressmeddelande   •   Mar 28, 2018 07:00 CEST

Nu öppnar JYSK Sverige sin andra butik med ny butiksupplevelse, i Bäckebol köpcentrum i Göteborg.

– När vi öppnade vår första butik enligt det här konceptet, på Backaplan, blev det den största öppningen i JYSK Sveriges historia. Intresset och gensvaret från kunderna i Göteborg var enormt. Därför känns det extra roligt att också öppna butik nummer två med samma koncept i just Göteborg, säger Jonas Lundberg som är regionchef för JYSK i västra Sverige.

Göteborgarna kan se fram emot att besöka ytterligare en JYSK-butik där inspiration står i centrum. Den första svenska butiken med den nya butiksupplevelsen öppnade i Backaplan i oktober förra året. Det blev en succé. Den 5 april är det dags för invigningsfest igen.

Butiken i Bäckebol köpcentrum har efter ombyggnaden fått fler miljöer som kan inspirera kunderna. Kunderna får på sätt hjälp att föreställa sig hur varan skulle kunna se ut i det egna hemmet redan i butiken.

– Butiken blir mer lättöverskådlig, det blir ljusare och kunderna kommer att få en helt ny upplevelse i och med vårt nya inspirerande butikskoncept, säger Viktor Lindman, butikschef i Bäckebol.

I samband med att butiken i Bäckebol öppnar den 5 april arrangeras en stor öppningsfest, med startar klockan 09.00, där JYSK erbjuder fina erbjudanden med rabatter upp till 80%. Då kommer butikschef Viktor Lindman och de andra medarbetarna stå redo att möta kunder och nyfiken media.

Fakta om JYSK’s nya butikskoncept

En helt nytänkt butiksupplevelse som kommer att bygga en bro mellan det kunderna upplever online, i kampanjtidningar och det de upplever i de fysiska butikerna.

Den nya inredningen presenterades först i Holbæk, Danmark den 15 september 2017, därefter kom den till JYSKs butik i Backaplan, Göteborg i oktober 2017, samt till Gdansk i Polen.

Ytterligare information

Carsten Nørgreen Weinkouff, Retail Development Director, JYSK Nordic: 25 40 84 76, cnw@JYSK.com

Louise Hagstein, Store Concept Manager JYSK AB, lhag@jysk.com

Jonathan Geijer, Distriktschef, jge@jysk.com

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 500 butiker och 22 000 medarbetare i 50 länder. I Sverige finns 138 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 4.02 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.36 miljarder EUR.