Gå direkt till innehåll
JYSK stärker arbetsmiljöarbetet

Pressmeddelande -

JYSK stärker arbetsmiljöarbetet

JYSK stärker sitt arbetsmiljöarbete genom rekryteringen av arbetsmiljöspecialist Caroline Amarelle.

– Vi har kommit långt i vårt arbetsmiljöarbete och gjort stora investeringar i den fysiska arbetsmiljön de senaste två åren. Med Caroline Amarelles kompetens inom så väl fysisk som organisatorisk och social arbetsmiljö hoppas vi kunna ta ytterligare steg i det arbetet, säger Charlotta Lindborg, HR Manager för JYSK Sverige.

Caroline Amarelle kommer senast från Region Skåne och rollen som arbetsmiljöstrateg inom primärvården och har 20 års erfarenhet av HR och arbetsmiljöarbete.

Hos JYSK blir uppdraget att driva arbetet med så väl den fysiska som den organisatoriska och sociala arbetsmiljön framåt.

– Jag har ett brinnande intresse för dessa frågor och har alltid målsättningen att arbetsmiljöarbetet ska upplevas som roligt och meningsfullt. När systematiken, rutinerna och kunskaperna finns på plats får vi utrymme att arbeta med de mjuka värdena som inflytande och kommunikation, att skapa ett härligt och tryggt klimat på arbetet. I slutändan handlar det om att skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för medarbetare och chefer, säger Caroline om sitt nya uppdrag hos JYSK.

Ämnen


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 800 butiker och 23 000 medarbetare i 52 länder. I Sverige finns 145 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av familjen bakom Lars Larsen group som äger en mängd olika företag med en total omsättning på 4.25 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.58 miljarder EUR.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43