Gå direkt till innehåll
JYSKs Höie EXCLUSIVE kudde vinner Bäst i test

Pressmeddelande -

JYSKs Höie EXCLUSIVE kudde vinner Bäst i test

Testfakta har utnämnt JYSKs Höie EXCLUSIVE huvudkudde som den bästa bland åtta kuddar.

Höie EXCLUSIVE huvudkudde från JYSKs vann testet då den hade bäst tryckavlastning, höll formen bäst och även höll en hög nivå av fukttransport.

Ergonomiinstitutet i München är ansvariga för kuddtestet som inkluderade kuddar utav syntetmaterial. Kuddar från åtta stora företag, bland annat JYSK, IKEA och Hemtex testades alla inom fyra olika parametrar. Dessa inkluderade mätning av kuddens vilohöjd, den tryckavlastande kapaciteten, hur effektivt den transporterar fukt och låter huden andras samt hur väl kudden håller formen efter tvätt.

Alla dessa parametrar är viktiga när det kommer till att hitta den rätta kudden. Ofta är val av kudde precis lika viktigt som val av madrass då det ger musklerna i nacken och ryggen möjlighet att slappna av för att just säkra en god nattsömn.

Läs mer om JYSKs Höie EXCLUSIVE kuddar här:

https://jysk.se/sovrum/kuddar/fiberfyllning/gold/kudde-810g-hoie-exclusive-superior

Ämnen


JYSK GROUP har sitt ursprung i Skandinavien: den första butiken öppnades i Danmark 1979. Idag har JYSK GROUP över 2400 butiker och 20000 anställda i 45 länder. I Tyskland och Österrike är namnet Dänisches Bettenlager – och JYSK i resten av världen. JYSK GROUP strävar efter att etablera sig i hela världen med ett bra erbjudande för alla. Ägaren och grundaren av JYSK GROUP är Lars Larsen som också är ägare till möbelkedjorna Bolia.com, IDE möbler och ILVA – samt ett antal andra företag. Omsättningen för LARS LARSEN GROUP är 3,4 miljarder euro.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll