Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Luftmadrass vinner i test

Svenska Smartson som bland annat testar och skriver om förbrukningsvaror, utförde i somras en test på gästsängar från JYSK och konkurrenter som IKEA, MIO och RUSTA. I samband med denna test blev JYSK´s Intex Velour Comfort luftmadrass och Magda gästsäng testade grundligt. Intex Velour Comfort luftmadrassen vann testet före Magda gästsäng som kom på andra plats.

I samband med detta test blev JYSK´s Intex Velour Comfort luftmadrass och Magda gästsäng testade grundligt. Intex Velour Comfort luftmadrassen vann testet före Magda gästsäng som kom på andra plats.

Ämnen


JYSK GROUP har sitt ursprung i Skandinavien: den första butiken öppnades i Danmark 1979. Idag har JYSK GROUP över 2400 butiker och 20000 anställda i 45 länder. I Tyskland och Österrike är namnet Dänisches Bettenlager – och JYSK i resten av världen. JYSK GROUP strävar efter att etablera sig i hela världen med ett bra erbjudande för alla. Ägaren och grundaren av JYSK GROUP är Lars Larsen som också är ägare till möbelkedjorna Bolia.com, IDE möbler och ILVA – samt ett antal andra företag. Omsättningen för LARS LARSEN GROUP är 3,4 miljarder euro.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll