Följ JYSK Sverige

Möt julen med dova färger och metalliska inslag från JYSK

Pressmeddelande   •   Okt 31, 2017 08:52 CET

Mörkret smyger sig på, snart faller den första snön och den kyligare luften får oss att längta efter ett hem med levande ljus och varma plädar. Den avskalade färgskalan hänger med in i årets mörkaste tid men bryts av med metalliska inslag och mjuka textilier.

I takt med att julen närmar sig ökar längtan efter ett pyntat hem. Den skandinaviska stilen tar även detta år ett stort grepp kring julinredningen. Färgstarka traditionsfärger som rött och grönt ersätts allt mer av dova, avskalade färger i grått, vitt och svart som istället varvas med varma färger med metallisk yta.

Årets julkollektion från JYSK uppvisar ett brett sortiment av dekorativa ljuslyktor och fluffiga textilier i en grå skala. De dova färgerna bryts av med varma, metalliska toner på kuddar och minimalistiska prydnader med julmotiv. 

För pressbilder eller pressinformation vänligen kontakta:
Filippa Lundqvist, PRAT PR 070-029 83 93 filippa.lundqvist@prat.se

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979, och idag har JYSK fler än 2.500 butiker och 21.000 medarbetare i 48 länder. I Tyskland och Österrike heter butikerna Dänisches Bettenlager – i resten av världen heter de JYSK. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 27 miljarder DKK. JYSKs omsättning är 23,2 miljarder DKK.