Gå direkt till innehåll
Tim Rom Widström är butikschef för den helt nya JYSK-butiken i Hagfors.
Tim Rom Widström är butikschef för den helt nya JYSK-butiken i Hagfors.

Pressmeddelande -

Nu öppnar JYSK i Hagfors

På måndag öppnar JYSK i Hagfors och därmed växer butiksnätet till 147 butiker.

Äntligen är butiken färdig och vi ser fram emot att visa Hagforsborna butiken. Det blir en lugnare invigning än vad vi skulle önska. Men å andra sidan ger det Hagforsborna möjlighet att besöka oss  lugn och ro och njuta av den fina butiken, säger Tim Rom Widström som är butikschef för butiken i Hagfors.

Butiken blir den andra i Värmland med det nya konceptet med bland annat en sovrumslik sängstudio och miljöer där man kan uppleva produkterna i ”hemmiljö”. Sex medarbetare har rekryterats från Hagfors med omnejd för att ge Hagforsborna bästa service inom kuddar, täcken, sängar, möbler och heminredning.

– Vi vet att det finns en stor vilja i att kunna handla i Hagfors och slippa resa för att handla det man behöver. Vi tror starkt på den lokala handeln och ser fram emot att kunna bidra till att den växer i Hagfors, säger butikschefen Tim Rom Widström.

Butiksnätet fortsätter att växa

Butiken i Hagfors blir JYSKs 147 butik och innan räkenskapsåret tar slut kommer butiksnätet att växa med ytterligare en butik när Insjön får sin första JYSK butik i slutet av juni.

– Vi håller fast vid vår strategi att bygga ut butiksnätet. Vi har fortfarande några platser på vår expansionskarta där vi vill sätta JYSK-flaggor. Hagfors och Insjön är bra exempel på två platser som vi velat expandera till länge. Det är roligt att vi är i mål där nu, Josef Sommarkrans, Etableringschef för JYSK Sverige. 

Ämnen

Kategorier

Regioner


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 900 butiker och 23 000 medarbetare i 52 länder. I Sverige finns 145 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av familjen bakom Lars Larsen group som äger en mängd olika företag med en total omsättning på 4.7 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.794 miljarder EUR.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43