Följ JYSK Sverige

Nyöppning av uppdaterad JYSK butik i Hässleholm

Pressmeddelande   •   Feb 20, 2017 10:01 CET

Efter en genomgripande förändring är JYSK redo att välkomna kunderna i Hässleholm till butiken på Kommendörsgatan 11 som slår upp portarna den 2 Februari kl 09.00. JYSK butiken i Hässleholm har genomgått en genomgripande förändring och har blivit både större och lättare att navigera i än tidigare.

I den uppgraderade butiken, som slår upp portarna den 2 Februari kl 09.00 kan kunderna förvänta sig en förbättrad, uppdaterad, mer inspirerande shoppingupplevelse och som alltid hos JYSK - riktigt bra erbjudanden för allt till hemmet.

”Det blir riktigt spännande att se kundernas reaktion på den nya öppna layouten, där vi på ett ännu bättre sätt kan visa upp vårt fantastiska sortiment. Den nya layouten är ett önskemål från kunder och medarbetare som vi nu får möjlighet att förverkliga. Våra kunder och medarbetare får en tydlig överblick över butiken och vår strävan att ge den bästa servicen till våra kunder blir enklare," säger Distriktschef Ronnie Johansson.

JYSK öppnade sin första butik i Sverige 1991 och har i dag 138 butiker i landet.

Om JYSK i Kristianstad

  • Butiken är 1 000 m2.
  • Butiken öppnar 2/2 kl 09.00
  • Finns på Kommendörsgatan 11

JYSK GROUP har sitt ursprung i Skandinavien: den första butiken öppnades i Danmark 1979. Idag har JYSK GROUP över 2400 butiker och 20000 anställda i 45 länder. I Tyskland och Österrike är namnet Dänisches Bettenlager – och JYSK i resten av världen. JYSK GROUP strävar efter att etablera sig i hela världen med ett bra erbjudande för alla. Ägaren och grundaren av JYSK GROUP är Lars Larsen som också är ägare till möbelkedjorna Bolia.com, IDE möbler och ILVA – samt ett antal andra företag. Omsättningen för LARS LARSEN GROUP är 3,4 miljarder euro.