Följ JYSK Sverige

Taggar

JYSK som arbetsgivare

Butiker och Företaget

Inspiration

JYSK internationellt

Senaste nytt

Josef Sommarkrans ny etableringschef för JYSK Sverige

Josef Sommarkrans ny etableringschef för JYSK Sverige

Pressmeddelanden   •   Feb 14, 2020 10:00 CET

Josef Sommarkrans blir ny etableringschef för JYSK Sverige. Carsten Lönne som haft positionen sedan 2015 går vidare inom JYSK och blir Regional Head of expansion för JYSK i norra Europa. –JYSK har hållit ett högt tempo med aktiviteter och kommer att fortsätta med det. Det ska bli riktigt roligt att få vara med och driva den utvecklingen, säger Josef Sommarkrans.

Vårbädda sängen med JYSK

Vårbädda sängen med JYSK

Nyheter   •   Jan 28, 2020 14:27 CET

JYSK går mot vår med flera mjuka nyheter i sortimentet. Färgerna är lugna men sticker ut och lyfter ett vintertrött sovrum. – ELLEN i 100% mjuk bomull och en mycket enkel enfärgad design, som du kan styla hur du vill, är ett exempel på nyheter som inköparen Kathrine Møller Nielsen lyfter fram bland nyheterna.

Dubbla invigningsfester för JYSK

Dubbla invigningsfester för JYSK

Pressmeddelanden   •   Jan 21, 2020 09:48 CET

Från och med torsdag har JYSK Sverige 146 butiker när Östhammar får sin första JYSK butik. Samtidigt firas det också stort i Kalmar där JYSK butiken återinvigs efter stor ombyggnation.

​Bjud in våren tidigt med ny Nordic Mood-kollektion

​Bjud in våren tidigt med ny Nordic Mood-kollektion

Nyheter   •   Jan 10, 2020 10:43 CET

Med naturens former och lätta färger ger JYSKs nya Nordic Mood-kollektion en efterlängtad ljus känsla. Kollektionen tar sin utgångspunkt i köket men kan enkelt användas på flera andra platser i hemmet där det finns behov för mer liv.

​JYSK i Trollhättan flyttar till Överby köpcenter

​JYSK i Trollhättan flyttar till Överby köpcenter

Pressmeddelanden   •   Dec 03, 2019 11:52 CET

Efter 21 år i Trollhättan blir JYSK nu en del av Överby köpcentrum. I JYSKs nya butik, som öppnar torsdagen den 5 december, får kunderna uppleva en helt ny inspirerande butiksmiljö.

​20 miljoner i bonus till JYSKs butiksmedarbetare

​20 miljoner i bonus till JYSKs butiksmedarbetare

Pressmeddelanden   •   Nov 21, 2019 09:00 CET

JYSK fortsätter att växa. Under räkenskapsåret 2018/19 ökade omsättningen med 5,5 procent och uppgick till 3,979 miljarder SEK. För JYSKs butiksmedarbetare innebar det en bonus på drygt 20 miljoner kronor, eller i genomsnitt 138 000 kronor om man slår ut det på JYSKs 145 butiker.

​Lysande nyheter hos JYSK

​Lysande nyheter hos JYSK

Nyheter   •   Nov 18, 2019 14:04 CET

Skapa en mysig stämning under de kalla vinterdagarna med fin och funktionell belysning som lyser upp hemmet.I januari 2020 lyser tre nya och trendiga lampor upp hos JYSK. De trendiga bordslamporna SIGURD och STEFFEN och golvlampan MATINUS kommer alla in i sortimentet och bidrar med en härligt avskalad retrokänsla.

​JYSKs E-handel växer snabbt

​JYSKs E-handel växer snabbt

Pressmeddelanden   •   Nov 15, 2019 10:30 CET

Under räkenskapsåret 2018/19 fortsatte JYSKs E-handel att växa. Antalet besökare passerade 32 miljoner och omsättningen i e-handeln växte med drygt 37 procent.

JYSK stärker arbetsmiljöarbetet

JYSK stärker arbetsmiljöarbetet

Pressmeddelanden   •   Nov 07, 2019 08:00 CET

​JYSK stärker sitt arbetsmiljöarbete genom rekryteringen av arbetsmiljöspecialist Caroline Amarelle. – Med Caroline Amarelles kompetens inom så väl fysisk som organisatorisk och social arbetsmiljö hoppas vi kunna ta ytterligare steg i arbetsmiljöarbetet, säger Charlotta Lindborg, HR Manager för JYSK Sverige.

​170 000 kronor till den paralympiska truppen

​170 000 kronor till den paralympiska truppen

Pressmeddelanden   •   Nov 01, 2019 10:59 CET

Under kampanjen ”Sleep Well, Dream Big” samlade JYSK in drygt 170 000 kronor till Sveriges Paralympiska Kommittés satsning mot Paralympics i Tokyo. Pengarna går till Sveriges paralympiska trupp och deras uppladdning inför Paralympics 2020. Bland annat för att finansiera ledsagare till idrottare med synnedsättning.

Prisregn över JYSKs talanger

Prisregn över JYSKs talanger

Pressmeddelanden   •   Okt 22, 2019 11:01 CEST

JYSKs bästa säljare finns i Bromma, bästa distriktschef i Värmland och mest framgångsrika butiken ligger i Strömstad. I helgen stängde JYSK sina butiker för att samlas till stor Galafest.

​Stilfullt i JYSKs senaste Nordic Mood kollektion

​Stilfullt i JYSKs senaste Nordic Mood kollektion

Nyheter   •   Okt 16, 2019 14:12 CEST

JYSKs nya Nordic Mood- kollektion bjuder på elegant inredning som fungerar både under hösten och till jul.

JYSK stänger butikerna för att fira

Pressmeddelanden   •   Okt 04, 2019 08:35 CEST

Den 20 oktober håller JYSK butikerna stängda så att medarbetarna kan vara med och fira på JYSKs personalfest. På festen koras bland annat Årets Säljare. ​ Bland JYSKs nära 1 300 duktiga säljare sticker 17 medarbetare ut. Under året har de bidragit på ett sätt som lett till utveckling både på ett personligt plan och för JYSK som stort. Därför är de nominerade till ”Årets Säljare”.

JYSKs succé fortsätter

JYSKs succé fortsätter

Pressmeddelanden   •   Sep 24, 2019 12:00 CEST

Räkenskapsåret 2018/19 bjöd på nya rekord för JYSK Nordic, där JYSK Sverige ingår, när omsättningen översteg 17,5 miljarder DKK. – Överlag är jag nöjd. Omsättningen stiger med 9 procent trots att vi haft valutakurserna lite emot oss. Samtidigt har vi visat att vi fortfarande kan attrahera nya kunder både till våra butiker och e-handel, säger Jan Bøgh, CEO & President för JYSK Nordic.

​JYSKs första butik flyttar till Mobilia

​JYSKs första butik flyttar till Mobilia

Pressmeddelanden   •   Sep 23, 2019 13:00 CEST

28 år efter att första svenska JYSK-butiken öppnade flyttar den in i nya lokaler i stadskvarteret Mobilia i Malmö. - VI ser fram emot att få visa Malmöborna hur JYSKs senaste butikskoncept ser ut och tror att öppningen kommer att bli historisk, precis som den var för 28 år sedan, säger Mika Klingborg som är butikschef i Mobiliabutiken.

​Lars Larsens familj tackar för stödet

​Lars Larsens familj tackar för stödet

Nyheter   •   Aug 29, 2019 11:27 CEST

Lars Larsens familj skickar nu ett stort tack för allt stöd de fått i samband med JYSK grundaren Lars Larsens bortgång. Samtidigt meddelar familjen att de kommer att fördubbla det insamlade beloppet till den danska motsvarigheten till Cancerfonden, ”Kræftens Bekæmpelse”.

JYSK öppnar butik i Flen under födelsedagsfirandet

JYSK öppnar butik i Flen under födelsedagsfirandet

Pressmeddelanden   •   Aug 27, 2019 13:26 CEST

​JYSK Sverige firar sin 28:de födelsedag med att öppna butik nummer 145. På torsdag öppnar JYSK i Flen. –Det kommer att vara fullt drag här på torsdag. Det är spännande att få vara med och utveckla handeln i Flen och erbjuda invånarna något helt nytt, säger butikschefen Sead Zekic.

​JYSK lanserar kampanj - ett år till Paralympics i Tokyo

​JYSK lanserar kampanj - ett år till Paralympics i Tokyo

Pressmeddelanden   •   Aug 26, 2019 08:30 CEST

JYSK stöttar Parasport Sverige inför Paralympics i Tokyo 2020 genom flera kampanjer under det kommande året. Tillsammans med Anna Beck, som är världsmästare i Paracykling, får JYSKs kunder följa uppladdningarna inför Paralympics.

JYSKs grundare Lars Larsen har gått bort

JYSKs grundare Lars Larsen har gått bort

Pressmeddelanden   •   Aug 19, 2019 12:00 CEST

JYSKs grundare Lars Larsen har gått bort. Lars Larsen blev 71 år gammal. Tidigt på morgonen den 19 augusti somnade Lars Larsen in i sitt hem nära Silkeborg, Danmark, med den närmsta familjen vid sin sida. Lars Larsen lämnar efter sig sin fru Kristine, deras två barn och fyra barnbarn.

JYSK får hjälp av Beck i Cykelvasan - hela vägen till Tokyo

JYSK får hjälp av Beck i Cykelvasan - hela vägen till Tokyo

Pressmeddelanden   •   Jul 15, 2019 09:30 CEST

​För andra året genomför JYSK Cykelvasan till förmån för Parasporten. I år med förstärkning från den flerfaldiga VM medaljören, paracyklisten Anna Beck. Cykelvasan blir också starten på ett större samarbete mellan JYSK och Parasport Sverige med mål att ge de svenska Paralympierna bästa möjliga förutsättningar inför Paralympics i Tokyo 2020.