Följ JYSK Sverige

JYSK firar 20 år i Sverige

Nyhet   •   Aug 18, 2011 15:54 CEST

1991 öppnade den första JYSK-butiken i Sverige. Det firar kedjan från v34 till v37 med tävlingar och specialerbjudanden.

Tusentals av ballonger, många goda erbjudande och flera tävlingar fyller JYSKs butiker över hela Sverige, när JYSK from den 22 augusti firar 20-årig födelsedag. Kunderna får bland annat möjlighet att vinna fina priser så som en elevationssäng, Ajungilak täcke och kuddar till hela familjen och en golf-weekend.

JYSKs kunder kommer att uppleva en period med fantastiska erbjudande och speciella varor som är hem tagna till jubileumet. Man kan spara upp till 75% på utvalda varor under hela perioden. Dessutom har kunderna möjlighet att träffa en täckeexpert från Ajungilak i utvalda butiker.

123 butiker i Sverige

Svenskarna har sedan 1991 haft glädje av JYSK när den första butiken öppnade i Malmö. I dag är Sverige ett av JYSKs största länder och förra årets resultat slog alla rekord. JYSK har 123 butiker fördelat över hela landet och målet är stadigt att komma ännu närmare kunderna.

"Vi är idag en ytterst professionell kedja rakt igenom hela vägen från producenten till slutkunden i butik. Vi erbjuder kunden ett brett sortiment med kvalitet till bästa pris, 20 års jubileumet blir rivstarten på ett fantastiskt spännande år där vi bland annat får en ny toppmodern webbutik" säger VD Johan Sjödin.

Historien om JYSK började i Danmark 1979 när den första butiken öppnade i Århus. I dag är JYSK en internationell koncern med ca 1 800 butiker i 35 länder och nästan 16000 medarbetare - bara under det sista året anställde JYSK-koncernen 1000 nya medarbetare runt om i världen.